Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ingeborg van der Burg: een inspirerende Nederlandse ondernemer

Ingeborg van der Burg: een inspirerende Nederlandse ondernemer

OM-topman Gerrit van der Burg: Teleurstelling groot na vrijspraak Richard de Mos

ingeborg van der burg

Ingeborg van der Burg is een Nederlands politica en voormalig lid van de Tweede Kamer. Ze was actief bij de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD).

Ingeborg van der Burg is geboren op 19 februari 1962 in Den Haag. Ze groeide op in Zoetermeer en studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie werkte ze als beleidsmedewerker bij verschillende organisaties, waaronder het Landbouwschap en het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.

In 2003 trad Van der Burg toe tot de VVD en in 2006 werd ze voor het eerst verkozen tot lid van de gemeenteraad van Rotterdam. Hier was ze onder andere actief op het gebied van economie en werkgelegenheid, sport en recreatie en de ontwikkeling van de binnenstad.

In 2010 werd Van der Burg gekozen tot lid van de Tweede Kamer. In de Kamer was ze woordvoerder op verschillende beleidsterreinen, waaronder economie, landbouw en visserij, verkeer en infrastructuur en koninkrijksrelaties. Daarnaast was ze voorzitter van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

In haar tijd als Kamerlid heeft Van der Burg zich hard gemaakt voor een beter ondernemersklimaat en een duidelijke rol van de overheid in de economie. Ook heeft ze zich ingezet voor de belangen van de landbouw en visserijsector en voor een goede infrastructuur en bereikbaarheid.

In 2017 besloot Van der Burg haar politieke carrière te beëindigen. Ze wilde meer tijd doorbrengen met haar gezin en zich richten op haar werk als directeur bij de vereniging voor handelaren in groente en fruit, Frugi Venta.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Wie is Ingeborg van der Burg?

Ingeborg van der Burg is een voormalig Nederlands politica en lid van de Tweede Kamer voor de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD).

Waar is Ingeborg van der Burg geboren?

Ingeborg van der Burg is geboren op 19 februari 1962 in Den Haag.

Waar heeft Ingeborg van der Burg gestudeerd?

Ingeborg van der Burg heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Welke functies heeft Ingeborg van der Burg gehad?

Ingeborg van der Burg heeft onder andere gewerkt als beleidsmedewerker bij verschillende organisaties, waaronder het Landbouwschap en het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Ze was lid van de gemeenteraad van Rotterdam en de Tweede Kamer.

Welke portefeuilles had Ingeborg van der Burg in de Tweede Kamer?

In de Tweede Kamer was Ingeborg van der Burg woordvoerder op verschillende beleidsterreinen, waaronder economie, landbouw en visserij, verkeer en infrastructuur en koninkrijksrelaties. Daarnaast was ze voorzitter van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Waar heeft Ingeborg van der Burg zich voor ingezet als Kamerlid?

In haar tijd als Kamerlid heeft Ingeborg van der Burg zich hard gemaakt voor een beter ondernemersklimaat en een duidelijke rol van de overheid in de economie. Ook heeft ze zich ingezet voor de belangen van de landbouw en visserijsector en voor een goede infrastructuur en bereikbaarheid.

Waarom is Ingeborg van der Burg gestopt als Kamerlid?

In 2017 besloot Ingeborg van der Burg haar politieke carrière te beëindigen. Ze wilde meer tijd doorbrengen met haar gezin en zich richten op haar werk als directeur bij de vereniging voor handelaren in groente en fruit, Frugi Venta.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “ingeborg van der burg”

OM-topman Gerrit van der Burg: Teleurstelling groot na vrijspraak Richard de Mos

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan ingeborg van der burg

OM-topman Gerrit van der Burg: Teleurstelling groot na vrijspraak Richard de Mos
OM-topman Gerrit van der Burg: Teleurstelling groot na vrijspraak Richard de Mos

Meer informatie over ingeborg van der burg vind je hier.

Zie hier meer: dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ingeborg van der burg. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 60 ingeborg van der burg

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *