Chuyển tới nội dung
Trang chủ » International 1046 te koop in Nederland: Top Tips for Buying Your Dream Tractor

International 1046 te koop in Nederland: Top Tips for Buying Your Dream Tractor

Köp Veterantraktor International 1046 på Klaravik

international 1046 te koop

De International 1046 is een populaire tractor die wereldwijd wordt gebruikt. Deze tractor is ontworpen om zware taken uit te voeren in landbouwomgevingen. In dit artikel zullen we de eigenschappen, voordelen en nadelen van deze tractor bespreken. Daarnaast zullen we ook een paar veelgestelde vragen over de International 1046 beantwoorden.

Eigenschappen

De International 1046 is een viercilinder-turbodieseltractor met een vermogen van 62 PK. Deze tractor is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van zowel de boeren als landbouwbedrijven. De International 1046 is uitgerust met een synchromesh-versnellingsbak die vlot en soepel schakelt. De tractor heeft ook een hydraulisch systeem dat kan worden gebruikt voor verschillende taken. Zo kan het systeem worden gebruikt om landbouwmachines aan te drijven.

De International 1046 heeft een open bestuurderscabine die de bestuurder een goed zicht geeft op het terrein waar de tractor over rijdt. De cabine is uitgerust met een comfortabele stoel, zodat de bestuurder lange uren kan rijden zonder vermoeid te raken. Bovendien is de cabine voorzien van een kachel, zodat de bestuurder ook in de winter warm blijft.

De International 1046 heeft ook een krachtige motor die de tractor laat bewegen op hoge snelheden. De tractor heeft een topsnelheid van 30 km/u, waardoor hij snel op de bestemming kan zijn. Bovendien is de International 1046 ook uitgerust met een optionele vierwielaandrijving die de tractor meer tractie geeft, wat handig kan zijn bij het werken op oneffen terrein.

Voordelen

Een van de voordelen van de International 1046 is dat hij een krachtige motor heeft die uitstekende prestaties levert. De tractor heeft ook een synchromesh-versnellingsbak die soepel schakelt en de bestuurder een eenvoudige bediening geeft. Door zijn hydraulische systeem kan de International 1046 verschillende taken uitvoeren, zoals het aandrijven van landbouwmachines, waardoor de tractor voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.

De International 1046 heeft ook een goede vering waardoor hij comfortabel rijdt, zelfs over oneffen terreinen. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder niet vermoeid raakt, zelfs niet na urenlang werken. De tractor heeft ook een open cabine, wat de bestuurder een goed zicht op het terrein biedt.

Een ander voordeel van de International 1046 is dat hij gemakkelijk te onderhouden is. De tractor heeft een eenvoudig ontwerp, waardoor hij gemakkelijk kan worden gerepareerd en onderhouden. Hierdoor hoeven boeren en landbouwbedrijven niet veel tijd en geld te investeren in het onderhoud van de tractor.

Nadelen

Een van de nadelen van de International 1046 is dat hij geen geavanceerd hydraulisch systeem heeft. Hierdoor kan de tractor niet zo goed worden gebruikt voor precisielandbouw. Dit kan een probleem zijn voor landbouwers die precisielandbouw technieken gebruiken om hun oogst te verbeteren.

Een ander nadeel van de International 1046 is dat de trekkracht niet zo sterk is als die van andere tractors in zijn klasse. Dit kan een probleem zijn bij het trekken van zware landbouwmachines. Bovendien is de topsnelheid van de tractor vrij laag. Hierdoor kan het langer duren om op de plaats van bestemming te komen.

FAQs

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over de International 1046.

Wat is de prijs van een International 1046?

De prijs van een International 1046 kan variëren, afhankelijk van de staat, het model en de locatie waar de tractor wordt verkocht. Over het algemeen ligt de prijs tussen de € 5.000 en € 15.000.

Is de International 1046 geschikt voor precisielandbouw?

De International 1046 heeft geen geavanceerd hydraulisch systeem, waardoor hij niet zo geschikt is voor precisielandbouwtechnieken. Als precisielandbouw belangrijk is voor uw bedrijf, dan is het wellicht beter om een tractor te overwegen met een geavanceerder hydraulisch systeem.

Van welk jaar is de International 1046?

De International 1046 werd geproduceerd tussen 1978 en 1984.

Is onderhoud van de International 1046 gemakkelijk?

Ja, het onderhoud van de International 1046 is relatief eenvoudig. De tractor heeft een eenvoudig ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om reparaties uit te voeren en onderhoud te plegen.

Kan de International 1046 gebruikt worden voor meerdere taken?

Ja, de International 1046 is uitgerust met een hydraulisch systeem dat kan worden gebruikt voor verschillende taken. Hierdoor kan de tractor worden gebruikt voor verschillende landbouwtaken.

Conclusie

De International 1046 is een veelzijdige en krachtige tractor die aan de eisen van boeren en landbouwbedrijven voldoet. Het heeft een krachtige motor, synchromesh-versnellingsbak, hydraulisch systeem en een goede vering. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het ontbreken van een geavanceerd hydraulisch systeem en de trekkracht die niet zo sterk is als sommige andere tractors in zijn klasse, is de International 1046 nog steeds een uitstekende keuze voor boeren en landbouwbedrijven die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare tractor.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: international 1046 specs, international tractor te koop, international 1046 turbo, international te koop duitsland, international 1246 te koop, international 946 te koop, international kniktrekker, international 1256 te koop

Bekijk de video over “international 1046 te koop”

Köp Veterantraktor International 1046 på Klaravik

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan international 1046 te koop

Köp Veterantraktor International 1046 på Klaravik
Köp Veterantraktor International 1046 på Klaravik

international 1046 specs

In de jaren 60 en 70 was de International 1046 een van de meest populaire tractoren voor kleine boerderijen. Met zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid was het een favoriet onder boeren in Nederland en daarbuiten.

Hier zijn enkele van de specificaties van de International 1046 die hebben bijgedragen aan zijn populariteit:

Motor

De International 1046 was uitgerust met een zescilinder dieselmotor van 385 cubic inch (6,3 liter). Deze motor produceerde 102 pk bij 2200 tpm en een maximum koppel van 300 lb-ft bij 1400 tpm. De motor was uitgerust met een watergekoelde turbocharger om de prestaties te verbeteren en brandstof te besparen.

Transmissie

De International 1046 had een handmatige versnellingsbak met acht vooruit- en vier achteruitversnellingen. Dit gaf de bestuurder een goede controle over de tractor en maakte het gemakkelijk om de juiste versnelling te vinden voor verschillende soorten werkzaamheden. De trekker had ook een live PTO die werkte bij 540 en 1000 tpm.

Hydraulica

De International 1046 had een twee-assige hydrauliekpomp met een capaciteit van 10,25 gpm (38,8 lpm). Dit zorgde voor voldoende hydraulische vermogen om aanbouwdelen als een maaier of een graanblazer te bedienen. De trekker had ook een gemakkelijk toegankelijke oliefilter voor onderhoud.

Remmen

De International 1046 had onafhankelijke natte schijfremmen op de voorwielen en trommelremmen op de achterwielen. Dit zorgde voor een goede remkracht en maakte de trekker veilig en betrouwbaar in gebruik.

Cabine

De International 1046 had een gesloten cabine met optionele airconditioning en verwarming. Dit maakte de trekker comfortabel om in te rijden, zelfs bij extreme temperaturen of weersomstandigheden.

FAQs over de International 1046

Q: Wat is het brandstofverbruik van de International 1046?

A: Het brandstofverbruik van de International 1046 was ongeveer 6,5 liter per uur, afhankelijk van de trekker belasting en het soort werkzaamheden.

Q: Kan de International 1046 met een frontlader worden uitgerust?

A: Ja, de International 1046 kan met een frontlader worden uitgerust. Dit maakt het gemakkelijker om materialen te verplaatsen en de tractor veelzijdiger te maken.

Q: Hoeveel weegt de International 1046?

A: De International 1046 weegt ongeveer 4710 pond (2137 kg).

Q: Is de International 1046 geschikt voor het gebruik op hellingen?

A: Ja, de International 1046 is geschikt voor het gebruik op hellingen. Het heeft een goede tractie en controle op hellingen.

Q: Is de International 1046 nog steeds verkrijgbaar?

A: Nee, de International 1046 is niet langer in productie en wordt vaak alleen nog maar gebruikt als een tweedehands tractor.

Conclusie

De International 1046 was een van de meest populaire tractoren in zijn tijd. Met zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en comfortabele cabine was het een favoriet onder boeren in Nederland en daarbuiten. Hoewel de trekker niet meer in productie is, zijn er nog steeds veel gebruikte exemplaren beschikbaar voor aankoop. Als u op zoek bent naar een klassieke trekker die nog steeds goed presteert, dan is de International 1046 zeker de moeite waard om te overwegen.

international tractor te koop

International Tractor te Koop: Het Besturen van een Prachtige Machine

Als u op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige tractor, dan moet u bekijken wat er te koop is van International Tractor. Deze tractoren zijn al jaren populair bij boeren over de hele wereld vanwege hun baanbrekende technologie en efficiëntie. In dit artikel behandelen we de kenmerken van de International Tractor en waar u rekening mee moet houden voordat u er een gaat kopen.

International Tractor kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van hun vermogen en grootte. De categorieën zijn onder andere compacte tractoren, tuintractoren, subcompacte tractoren, landbouwtractoren, industriële tractoren en bouwtractoren. Elke categorie heeft verschillende kenmerken en voordelen.

Compacte Tractoren

Compacte tractoren zijn klein van formaat, maar toch krachtig genoeg om verschillende taken uit te voeren. Ze zijn perfect voor het onderhouden van tuinen, golfbanen, parken en andere soortgelijke locaties. Deze tractoren zijn uitgerust met verschillende functies, zoals hydraulische liften, krachtige motoren, en verschillende bevestigingswerktuigen.

Tuintractoren

Tuintractoren zijn ontworpen voor het gemakkelijk onderhouden van tuinen. Ze zijn groter dan een normaal grasmaaier en worden geleverd met verschillende bevestigingswerktuigen, zoals een tuinwagen, bladblazer en sneeuwblazer.

Subcompacte Tractoren

Subcompacte tractoren zijn klein van formaat, maar toch in staat om verschillende taken uit te voeren, zoals het maaien van gazons, ploegen van land en sjouwen van vracht. Deze tractoren zijn perfect voor kleine boerderijen en woningen met weinig ruimte.

Landbouwtractoren

Landbouwtractoren worden ontworpen om taken uit te voeren in de landbouw. Ze zijn krachtig en robuust genoeg om zware machines te trekken, zoals maaidorsers, ploegen en oogstmachines.

Industriële Tractoren

Industriële tractoren worden gebruikt in industriële toepassingen, zoals magazijnen en fabrieken. Ze zijn klein en wendbaar genoeg om in krappe ruimtes te werken, maar ze zijn krachtig genoeg om zware lasten te dragen.

Bouwtractoren

Bouwtractoren worden gebruikt in de bouwsector en kunnen verschillende taken uitvoeren, zoals het verplaatsen van aarde, het aanleggen van wegen, en het slopen van gebouwen. Deze tractoren zijn versterkt om zware machines te kunnen dragen.

Voordelen van het Gebruik van International Tractor

International Tractor biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere tractoren op de markt. Enkele van deze voordelen zijn:

Duurzaamheid: International Tractor is gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen, waardoor ze jarenlang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Efficiëntie: International Tractor is ontworpen om taken snel en efficiënt uit te voeren. Hierdoor kunt u uw werk sneller afmaken en geld besparen op de lange termijn.

Veelzijdigheid: International Tractor is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat u er een kunt vinden die past bij uw specifieke behoeften. Bovendien zijn er verschillende bevestigingswerktuigen beschikbaar, zodat u verschillende taken kunt uitvoeren met dezelfde tractor.

Comfort: International Tractor is ontworpen met het comfort van de bestuurder in gedachten. De tractoren zijn uitgerust met cabines, luchtdempingssystemen en verwarming, zodat u comfortabel kunt werken, zelfs in de koudste omstandigheden.

FAQs:

1. Waarom zou u overwegen om een International Tractor te kopen?

International Tractor is een betrouwbare, efficiënte en veelzijdige tractor, die zijn waarde over tientallen jaren heeft bewezen. Of u nu een boer bent die op zoek is naar een krachtige landbouwtractor, een eigenaar van een groot landgoed op zoek naar een tuintractor, of een fabriekseigenaar op zoek naar een industriële tractor, International Tractor heeft een tractor die aan uw behoeften voldoet.

2. Welke soorten International Tractor zijn er beschikbaar?

International Tractor biedt verschillende soorten tractoren aan, variërend van compacte tractoren tot landbouwtractoren, industriële tractoren en bouwtractoren. Elke categorie heeft verschillende kenmerken en voordelen.

3. Welke bevestigingswerktuigen kunnen worden gebruikt met International Tractor?

International Tractor kan worden uitgerust met verschillende bevestigingswerktuigen, zoals maaiers, ploegen, cultivators, graafwerktuigen, tuinaanhangwagens, balenpersen, blazers en sneeuwblazers, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

4. Wat onderscheidt International Tractor van andere tractormerken?

International Tractor staat bekend om zijn duurzaamheid, efficiëntie en veelzijdigheid. De tractoren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen, waardoor ze jarenlang meegaan. Bovendien zijn ze ontworpen om snel en efficiënt taken uit te voeren en zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat ze aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

5. Wat is de garantie op International Tractor?

De garantie op International Tractor verschilt per model. U kunt de garantievoorwaarden en -periode controleren wanneer u een aankoop doet. Over het algemeen biedt International Tractor een garantie van minimaal één jaar op de tractor en de onderdelen.

Conclusie:

International Tractor te Koop biedt een brede selectie van tractoren die aan uw behoeften kunnen voldoen, of u nu een boer, eigenaar van een landgoed of fabriekseigenaar bent. Deze tractoren zijn duurzaam, efficiënt, veelzijdig en comfortabel, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare machine die jarenlang meegaat. Als u overweegt om een International Tractor te kopen, zorg er dan voor dat u rekening houdt met uw specifieke behoeften en de kenmerken van de verschillende tractormodellen, zodat u de beste aankoop kunt doen voor uw situatie. Neem de tijd om onderzoek te doen, vergelijk verschillende opties en maak een weloverwogen beslissing.

Meer informatie over international 1046 te koop vind je hier.

Zie hier meer: dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel international 1046 te koop. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 80 international 1046 te koop

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *