Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ja Rule en Ashanti betoveren Rotterdamse fans

Ja Rule en Ashanti betoveren Rotterdamse fans

Ja Rule & Ashanti***FULL CONCERT***Live 2023 (Chicago 3/4/23)

ja rule ashanti rotterdam

Ja Rule en Ashanti naar Rotterdam voor een extravagante hiphopshow

Op 11 maart 2022 zal de Nederlandse stad Rotterdam het toneel zijn van een onvergetelijke hiphopshow met twee van de meest invloedrijke artiesten in de branche. Ja Rule en Ashanti zullen hun weg maken naar de Nederlandse scene, waar ze een adembenemend optreden zullen geven in de Rotterdam Ahoy.

Het concert is onderdeel van hun ‘Encore’ tour, waarmee ze verschillende Europese steden aandoen. Rotterdam is gekozen als opstapje van de tour, waarbij ze het podium delen met een ander Amerikaans hiphopfenomeen Fat Joe. De geanticipeerde show zal de hartslag van de echte hiphopfans doen versnellen en een spervuur van adrenaline door hun lichaam jagen.

Ja Rule, geboren als Jeffrey Bruce Atkins in Queens, New York, is een van de meest iconische figuren in de hiphopindustrie. Zijn onuitwisbare naam ligt vast in de geschiedenis van de hiphop, waar hij samenwerkte met enkele van de grootste hiphopartiesten aller tijden zoals Jay-Z, Ludacris, Christina Milian en Jennifer Lopez. Zijn debuutalbum “Venni Vetti Vecci” in 1999 katapulteerde hem naar succes en maakte hem een ​​huisnaam in de muziekindustrie. Met zijn karakteristieke stem en stijlvolle houding, bracht Ja Rule verschillende hits uit zoals “Between Me and You”, “Always On Time”, “I’m Real” en “Mesmerize”, die het hiphop- en R&B-genre in de jaren 2000 leidden.

De Grammy-bekroonde zangeres Ashanti is geen vreemde in de Nederlandse scene. De zangeres heeft zeven studioalbums uitgebracht, waaronder een reeks van hitnummers zoals “Foolish,” “Baby” en “Rock wit U”. Geboren als Ashanti Shequoiya Douglas in Glen Cove, New York, een plaats in de buurt van Ja Rule’s plaats, begon haar carrière in 2001 met een groot succes door haar samenwerking met het producerduo Irv Gotti en Ja Rule. Haar debuutalbum, “Ashanti,” behaalde drievoudige platina en verkocht miljoenen exemplaren wereldwijd.

Ja Rule en Ashanti hebben in 2001 samengewerkt op het nummer “Always On Time”, dat een van de grootste hits in hun carrière is geworden. De samenwerking tussen de twee iconische artiesten was onvermijdelijk en bracht de hiphopgemeenschap in vuur en vlam. Fans van over de hele wereld zijn verheugd om Ja Rule en Ashanti weer te horen samenwerken tijdens deze tour en de kans te krijgen om hun nieuwe nummers te horen. Het zijn niet alleen de hits uit het verleden die de aandacht van de fans trekken, maar ook hun nieuwste en veelbelovende muziek.

Naast het hoog aangeschreven optreden in Rotterdam, organiseert Encore verschillende shows in Europa, waaronder Berlijn, Praag, Dublin en Parijs. Het is een zeldzame gelegenheid voor Europese fans om ‘in het echt’ te zien wat de Amerikaanse hiphopscène te bieden heeft. Encore heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest ambitieuze organisatoren van hiphopconcerten in Europa en de grootste artiesten in de branche naar het continent gebracht. Het stelt fans in staat om te genieten van enkele van de meest iconische en epische muziekmomenten die de hiphopindustrie te bieden heeft.

De show in Rotterdam Ahoy is een van de grootste shows van de Encore-tour. Het optreden zal spectaculair zijn: een combinatie van onthullende visuele effecten, expressieve dansbewegingen en, natuurlijk, de onvergetelijke muziek van beide artiesten. Het iconische duo zal enkele van hun grootste hits ten gehore brengen en met elke noot het publiek verrukken. Encore CEO, Nizar El Manouzi, zegt: “Het is een droom die uitkomt om zowel Ja Rule als Ashanti samen te boeken en we zijn verheugd om hen naar Nederland te brengen. Het is een enorme prestatie voor Encore die de show naar de volgende niveau brengt.”

FAQ’s

Wanneer vindt de hiphopshow met Ja Rule en Ashanti plaats?

Op vrijdag 11 maart 2022.

Waar zal het evenement plaatsvinden?

Het zal gehouden worden in de Rotterdam Ahoy.

Op welk tijdstip gaat de show van start?

Het is nog niet bekend hoe laat het optreden begint. Meer informatie zal binnenkort worden vrijgegeven.

Zijn er staanplaatsen of zitplaatsen beschikbaar?

Er zullen zowel staanplaatsen als zitplaatsen beschikbaar zijn. De kaartjes bieden verschillende ranglijsten, variërend van standaard tot VIP-plaatsen.

Wat zijn de ticketprijzen voor het concert?

De prijzen variëren afhankelijk van de ranglijst waarvoor je kiest. De prijzen voor de optredens variëren van €30-€70.

Wanneer kan ik tickets kopen voor de show van Ja Rule en Ashanti?

Tickets zijn te koop via de website van de Rotterdam Ahoy.

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor de show?

Ja, er is een leeftijdsbeperking van 16 jaar en ouder. Dit betekent dat elke deelnemer aan het evenement zijn identiteitsbewijs moet tonen om toegang te krijgen tot de show.

Gaat Fat Joe ook optreden in Rotterdam?

Ja, Fat Joe zal ook optreden tijdens de show van Ja Rule en Ashanti.

Is het mogelijk om foto’s te maken tijdens de show?

Het is mogelijk om foto’s en video’s te maken op het evenement, maar deze mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Bovendien is het verboden om professionele camera’s mee te nemen naar het evenement.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “ja rule ashanti rotterdam”

Ja Rule & Ashanti***FULL CONCERT***Live 2023 (Chicago 3/4/23)

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan ja rule ashanti rotterdam

Ja Rule & Ashanti***FULL CONCERT***Live 2023 (Chicago 3/4/23)
Ja Rule & Ashanti***FULL CONCERT***Live 2023 (Chicago 3/4/23)

Meer informatie over ja rule ashanti rotterdam vind je hier.

Zie hier meer: dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ja rule ashanti rotterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 21 ja rule ashanti rotterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *