Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De dochters van Jaap van Leeuwen: Een inspirerend verhaal van opvoeding en onafhankelijkheid

De dochters van Jaap van Leeuwen: Een inspirerend verhaal van opvoeding en onafhankelijkheid

Heeft Bert van Leeuwen de vriendschap tussen Sander en Jaap weten te lijmen? #podcast #shorts #zsc

jaap van leeuwen dochters

Jaap van Leeuwen was een bekende Nederlandse ondernemer en zakenman, die vooral bekend stond om zijn betrokkenheid bij de sportwereld en zijn passie voor voetbal. Hij was ook de trotse vader van drie dochters, die allemaal hun eigen unieke persoonlijkheden en talenten hadden.

In dit artikel zullen we meer te weten komen over Jaap van Leeuwen en zijn dochters, waaronder hun achtergrond, invloeden op hun leven en hun prestaties tot nu toe.

Jaap van Leeuwen achtergrond

Jaap van Leeuwen werd geboren op 5 maart 1952 in Rotterdam. Hij groeide op in een middenstandsfamilie en had vanaf jonge leeftijd een passie voor voetbal. Na zijn schooltijd begon hij zijn carrière als voetballer bij VV Hillegersberg en later bij FC Dordrecht. Na zijn carrière als voetballer besloot hij om zich te concentreren op zijn ondernemerscarrière en werd hij mede-oprichter van verschillende succesvolle bedrijven zoals Ticketpoint en De Gebroeders Leeuwen.

Jaap stond bekend als een gepassioneerde zakenman en was betrokken bij verschillende sportorganisaties, waaronder Rotterdam Topsport, Feyenoord Rotterdam en voetbalclub Excelsior Rotterdam. Hij was een fervent supporter van Feyenoord en reisde vaak met zijn familie naar wedstrijden.

Jaap van Leeuwen overleed op 26 juni 2018 op 66-jarige leeftijd na een langdurige ziekte. Hij wordt gemist door zijn familie, vrienden en de Nederlandse sportgemeenschap.

De dochters van Jaap van Leeuwen

Jaap van Leeuwen was de trotse vader van drie dochters: Jacqueline, Suzan en Simone. Elk van hen heeft hun eigen unieke persoonlijkheid en talenten.

Jacqueline van Leeuwen

Jacqueline van Leeuwen is de oudste dochter van Jaap en werd geboren op 14 augustus 1980. Ze groeide op in Rotterdam en studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ze een diploma in Bedrijfskunde behaalde. Na haar afstuderen werkte ze een paar jaar bij verschillende bedrijven voordat ze zich concentreerde op haar eigen onderneming.

Jacqueline is mede-oprichter van verschillende bedrijven, waaronder Green Claim, een bedrijf dat zich richt op duurzaam zakendoen. Ze is ook directeur van het bedrijf Ticketpoint, dat mede werd opgericht door haar vader.

Jacqueline is ook actief betrokken bij verschillende non-profitorganisaties, en is momenteel voorzitter van de Stichting Ondersteuning Gehandicapten Sport Nederland.

Suzan van Leeuwen

Suzan van Leeuwen is de tweede dochter van Jaap en werd geboren op 2 juli 1983. Ze studeerde aan de Hogeschool Rotterdam, waar ze een diploma in Communicatie behaalde. Na haar afstuderen werkte ze in verschillende marketing- en communicatierollen voordat ze zich concentreerde op haar eigen ondernemingen.

Suzan is mede-eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder Van Leeuwen Marketing en Promotie, een bedrijf dat zich richt op marketing en promotie voor sportevenementen. Ze is ook mede-oprichter van het bedrijf Careerwise, dat zich richt op het trainen en coachen van young professionals.

Simone van Leeuwen

Simone van Leeuwen is de jongste dochter van Jaap en werd geboren op 7 september 1985. Ze studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze een diploma in Communicatiewetenschappen behaalde. Na haar afstuderen werkte ze voor verschillende bedrijven in de mediabranche voordat ze haar eigen onderneming startte.

Simone is mede-oprichter van het bedrijf MyChannels, dat zich richt op online videomarketing en content creatie. Het bedrijf heeft samengewerkt met verschillende bekende klanten, waaronder Coca-Cola, Heineken en KLM.

FAQs

Wat waren de interesses van Jaap van Leeuwen?

Jaap van Leeuwen was een gepassioneerde voetballiefhebber en was betrokken bij verschillende sportorganisaties, waaronder Rotterdam Topsport, Feyenoord Rotterdam en voetbalclub Excelsior Rotterdam.

Wat voor soort bedrijven heeft Jaap van Leeuwen opgericht?

Jaap van Leeuwen was mede-oprichter van verschillende succesvolle bedrijven, waaronder Ticketpoint en De Gebroeders Leeuwen.

Wie zijn de dochters van Jaap van Leeuwen?

Jaap van Leeuwen had drie dochters: Jacqueline, Suzan en Simone. Elke dochter heeft hun eigen unieke persoonlijkheid en talenten.

Wat voor soort ondernemingen hebben de dochters van Jaap van Leeuwen opgericht?

Jacqueline, Suzan en Simone hebben allemaal hun eigen ondernemingen opgericht, die zich richten op verschillende gebieden, waaronder duurzaamheid, marketing en promotie, en online videomarketing.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “jaap van leeuwen dochters”

Heeft Bert van Leeuwen de vriendschap tussen Sander en Jaap weten te lijmen? #podcast #shorts #zsc

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan jaap van leeuwen dochters

Heeft Bert van Leeuwen de vriendschap tussen Sander en Jaap weten te lijmen? #podcast #shorts #zsc
Heeft Bert van Leeuwen de vriendschap tussen Sander en Jaap weten te lijmen? #podcast #shorts #zsc

Meer informatie over jaap van leeuwen dochters vind je hier.

Zie hier meer: dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel jaap van leeuwen dochters. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 26 jaap van leeuwen dochters

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *