Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het prachtige James Wattstraat 27 in Alkmaar: een uniek stukje Nederlandse geschiedenis

Ontdek het prachtige James Wattstraat 27 in Alkmaar: een uniek stukje Nederlandse geschiedenis

Al tien jaar last van alcoholisten en junks

james wattstraat 27 alkmaar

James Wattstraat 27 Alkmaar is een woonwijk in de stad Alkmaar. De wijk is gelegen in het noordwesten van de stad en ligt vlakbij het centrum. Het is een rustige wijk met voornamelijk eengezinswoningen, waar gezinnen kunnen genieten van een rustige en veilige omgeving.

De huizen in James Wattstraat 27 Alkmaar zijn over het algemeen ruim van opzet en beschikken over een tuin. De wijk biedt veel groene ruimte en is omgeven door parken en wandel- en fietspaden, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen met kinderen of mensen die graag buiten actief zijn.

De wijk heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer en de snelweg, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de stad of naar nabijgelegen steden te reizen. Winkels, supermarkten, scholen en sportvoorzieningen zijn allemaal op loopafstand te vinden.

Alkmaar als stad heeft veel te bieden. Het staat bekend om zijn historische centrum, de kaasmarkt en het beroemde Alkmaarse bier. Er zijn diverse musea, theaters en bioscopen te vinden en de stad is omgeven door prachtige natuur.

Algemeen

De wijk James Wattstraat 27 Alkmaar is een rustige en veilige buurt voor gezinnen met kinderen of mensen die graag van de buitenlucht genieten. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg en biedt een goede verbinding met andere delen van de stad en nabijgelegen steden. Er zijn veel voorzieningen in de buurt die op loopafstand te vinden zijn.

Huisvesting

De huizen in James Wattstraat 27 Alkmaar zijn over het algemeen ruim van opzet en beschikken over een tuin. Ze zijn geschikt voor gezinnen en bieden een rustige en veilige woonomgeving in een groene omgeving.

Vervoer

De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg. Het is gemakkelijk om naar andere delen van de stad of naar nabijgelegen steden te reizen. Er zijn ook veel wandel- en fietspaden in de buurt, waardoor de wijk gemakkelijk te voet of per fiets te verkennen is.

Winkels

Er zijn veel winkels in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op loopafstand en er zijn nog andere winkels, waaronder een bakker, een slager en een bloemist in de buurt.

Scholen

Er zijn verschillende scholen in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar, waardoor het gemakkelijk is voor kinderen om naar school te gaan. Er is een basisschool op loopafstand en er zijn ook middelbare scholen in de buurt.

Sport

Er zijn verschillende sportfaciliteiten in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar. Er is een sporthal in de buurt en er zijn ook verschillende sportverenigingen, waaronder een voetbalclub en een tennisclub.

FAQs

Wat is er te doen in Alkmaar?

Alkmaar heeft veel te bieden. Er zijn diverse musea, theaters en bioscopen te vinden en de stad is omgeven door prachtige natuur. Het staat bekend om zijn historische centrum, de kaasmarkt en het beroemde Alkmaarse bier.

Hoe is de verbinding met het openbaar vervoer in de wijk James Wattstraat 27 Alkmaar?

De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse bushaltes in de buurt en het treinstation is op loopafstand te bereiken.

Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de huizen in James Wattstraat 27 Alkmaar.

Zijn er winkels in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar?

Ja, er zijn veel winkels in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op loopafstand en er zijn nog andere winkels, waaronder een bakker, een slager en een bloemist in de buurt.

Zijn er scholen in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar, waaronder een basisschool en middelbare scholen.

Is er genoeg groen in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar?

Ja, de wijk is omgeven door parken en groene ruimte. Er zijn veel wandel- en fietspaden in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om van de buitenlucht te genieten.

Zijn er sportfaciliteiten in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar?

Ja, er zijn verschillende sportfaciliteiten in de buurt van James Wattstraat 27 Alkmaar. Er is een sporthal in de buurt en er zijn ook verschillende sportverenigingen, waaronder een voetbalclub en een tennisclub.

Wat is de gemiddelde huurprijs van een woning in James Wattstraat 27 Alkmaar?

De gemiddelde huurprijs van een woning in James Wattstraat 27 Alkmaar is afhankelijk van de grootte van de woning en de exacte locatie. Het is het beste om contact op te nemen met een makelaar in de buurt voor de meest actuele huurprijzen.

Conclusie

James Wattstraat 27 Alkmaar is een rustige en veilige wijk voor gezinnen met kinderen of mensen die graag van de buitenlucht genieten. De huizen zijn ruim van opzet en beschikken over een tuin. De wijk biedt veel groene ruimte en is omgeven door parken en wandel- en fietspaden, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen met kinderen of mensen die graag buiten actief zijn. Winkels, supermarkten, scholen en sportvoorzieningen zijn allemaal op loopafstand te vinden. De wijk heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer en de snelweg, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de stad of naar nabijgelegen steden te reizen. Alkmaar als stad heeft veel te bieden, waaronder diverse musea, theaters en bioscopen en is omgeven door prachtige natuur.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “james wattstraat 27 alkmaar”

Al tien jaar last van alcoholisten en junks

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan james wattstraat 27 alkmaar

Al tien jaar last van alcoholisten en junks
Al tien jaar last van alcoholisten en junks

Meer informatie over james wattstraat 27 alkmaar vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel james wattstraat 27 alkmaar. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 89 james wattstraat 27 alkmaar

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *