Chuyển tới nội dung
Trang chủ » James Wattstraat 77, 1097 DL Amsterdam: Ontdek deze opkomende buurt!

James Wattstraat 77, 1097 DL Amsterdam: Ontdek deze opkomende buurt!

Amsterdam James wattstraat

james wattstraat 77 1097 dl amsterdam

James Wattstraat 77, gelegen in de wijk Oost van Amsterdam, is een heerlijke plek om te wonen. Deze straat staat bekend om zijn rustige en gezellige sfeer. Het is een perfecte locatie voor mensen die willen genieten van de voordelen van een stad, maar toch ook willen kunnen ontspannen in hun eigen omgeving.

In de omgeving van James Wattstraat 77 zijn er vele restaurants en cafes, maar ook winkels, supermarkten en andere diensten. De wijk is goed verbonden met de rest van de stad dankzij het openbaar vervoer, waaronder tram- en buslijnen die makkelijk te bereiken zijn vanaf de straat.

Er zijn veel verschillende soorten woningen te vinden in de James Wattstraat 77, van appartementen tot ruime huizen. Het is een geweldige plek om te wonen voor zowel jonge professionals als gezinnen. Er zijn veel groene gebieden in de buurt, wat het een perfecte locatie maakt voor mensen die graag buiten zijn.

FAQs

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over het wonen in de James Wattstraat 77 in Amsterdam.

1. Wat zijn de huurprijzen in de James Wattstraat 77?

De huurprijzen in James Wattstraat 77 variëren afhankelijk van de grootte en locatie van de woning. Een studio begint bij € 800 per maand, terwijl een appartement met twee slaapkamers kan oplopen tot € 2500 per maand.

2. Is de James Wattstraat 77 een kindvriendelijke locatie?

De James Wattstraat 77 is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn veel groene gebieden in de buurt, zoals park Frankendael en het Flevopark. Er zijn ook veel scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen.

3. Wat zijn de transportmogelijkheden in James Wattstraat 77?

Het openbaar vervoer in de James Wattstraat 77 is uitstekend, met tram- en buslijnen in de buurt. Het metrostation Wibautstraat ligt op 10 minuten loopafstand. Met de auto is de A10 ringweg makkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

4. Wat zijn de beste restaurants in de buurt van James Wattstraat 77?

Er zijn veel geweldige restaurants in de buurt van James Wattstraat 77, zoals Bar Basquiat, Café Restaurant Hesp en Brouwcafé de Eeuwige Jeugd.

5. Zijn er veel winkels en supermarkten in de buurt van James Wattstraat 77?

Ja, er zijn verschillende supermarkten in de buurt van James Wattstraat 77, zoals Albert Heijn, Lidl en Coop. Er zijn ook veel andere winkels in de buurt, zoals kledingwinkels, boekwinkels, apotheken en drogisterijen.

6. Wat zijn de beste parken in de buurt van James Wattstraat 77?

Park Frankendael is het grootste park in de buurt van James Wattstraat 77 en is perfect voor een picknick of een wandeling. Het Flevopark is ook een geweldige plek om te ontspannen, met veel ruimte om te fietsen, joggen, of te BBQ’en.

7. Is James Wattstraat 77 een veilige buurt om in te wonen?

Over het algemeen is de James Wattstraat 77 een veilige buurt om in te wonen. Net als in elke andere stad is het belangrijk om waakzaam te zijn en jezelf te beschermen tegen diefstal en andere criminaliteit. Zorg ervoor dat je altijd je deuren op slot doet en dat je waardevolle spullen uit het zicht bewaard.

8. Hoe is het gemakkelijk om nieuwe vrienden te maken in James Wattstraat 77?

Er zijn verschillende manieren om nieuwe mensen te ontmoeten in de James Wattstraat 77. Je kunt lid worden van een lokale sportclub, deelnemen aan een meetup groep of deelnemen aan lokale evenementen. Het is ook een goed idee om je buren te leren kennen en deel te nemen aan sociale evenementen in je buurt.

9. Zijn er veel activiteiten te doen in de buurt van James Wattstraat 77?

Ja, er zijn tal van activiteiten te doen in de buurt van James Wattstraat 77. Er zijn veel musea en galeries in de buurt, zoals het Tropenmuseum en het Stedelijk Museum. Er zijn ook verschillende theaters in de buurt, waaronder het Bijlmer Parktheater.

10. Hoe is het weer in de buurt van James Wattstraat 77?

Het weer in Amsterdam is mild en vochtig, met lage temperaturen in de winter en hoge temperaturen in de zomer. In de winter kan het koud zijn, dus het is belangrijk om warme kleding en een regenjas te dragen. In de zomer kan het warm en vochtig zijn, dus luchtige kleding is aan te raden. Zorg ervoor dat je altijd een paraplu mee neemt, want regen is nooit uitgesloten.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “james wattstraat 77 1097 dl amsterdam”

Amsterdam James wattstraat

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan james wattstraat 77 1097 dl amsterdam

Amsterdam James wattstraat
Amsterdam James wattstraat

Meer informatie over james wattstraat 77 1097 dl amsterdam vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel james wattstraat 77 1097 dl amsterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 83 james wattstraat 77 1097 dl amsterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *