Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Meet Jannie Van Der Heijden: Your Trusted Partner in Netherlands

Meet Jannie Van Der Heijden: Your Trusted Partner in Netherlands

When Janny met Cécile - deel 1: 'Hoe zou Janny van Heel Holland Bakt in het echt zijn?'

jannie van der heijden partner

Jannie van der Heijden Partner

Jannie van der Heijden is een ervaren ondernemer en internationaal actieve partner in bedrijfsadvies en strategie. Zij werkt momenteel als partner bij Deloitte. Ze heeft meer dan 23 jaar ervaring in belastingadvies en internationale bedrijfsstructurering en -transacties.

Jannie heeft een indrukwekkende academische achtergrond die heeft bijgedragen aan haar succes in de zakenwereld. Zij heeft zowel een bachelordiploma in accountancy als een bachelordiploma in recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam en een masterdiploma in fiscaal recht van de Universiteit Leiden.

Jannie heeft gedurende haar carrière grote multinationale bedrijven geadviseerd op het gebied van belastingadvies en internationale bedrijfsstructurering. Waaronder bedrijven in de olie- en gasindustrie, de chemische industrie, de luchtvaartsector en de energiesector.

Ze heeft ook geadviseerd en ondersteund bij fusies en overnames van bedrijven met een focus op de sectoren energie, mijnbouw, gezondheidszorg en financiële dienstverlening. Ze werkt nauw samen met internationale klanten en is gespecialiseerd in bedrijfsstructurering en -transacties.

Jannie is ook betrokken bij de maatschappij en is lid van diverse comités en besturen van maatschappelijke organisaties. Zo is zij bijvoorbeeld lid van de raad van toezicht van Frits Philips Lyceum-Mavo en van het bestuur van The Hague Club.

Jannie is een expert op het gebied van internationale fiscale wetgeving en bedrijfsstructurering. Ze werkt nauw samen met internationale klanten bij het opzetten van een bedrijf, het vinden van de juiste locatie en het afsluiten van contracten. Ze is ook de auteur van verschillende artikelen op het gebied van internationale belastingwetgeving en is veelvuldig spreker op internationale congressen.

Jannies kenmerkende expertise omvat onder meer de veranderende fiscale wetten en regels, de toenemende belangstelling van overheden voor belastingheffing en het optimaliseren van belastingen. Haar klanten vertrouwen op haar om hen te helpen bij het ontwikkelen van belastingstructuren die het beste bij hun bedrijf passen en om die te optimaliseren om de meest gunstige resultaten te behalen.

Jannie werkt sinds 2000 bij Deloitte. Ze heeft in deze periode een uitstekende reputatie opgebouwd als adviseur en heeft ook verschillende managementposities bekleed. Haar bijdrage aan Deloitte en haar klanten is zeer gewaardeerd en ze wordt vaak erkend voor haar uitmuntende werk. In 2020 werd ze opgenomen in de lijst van meest invloedrijke vrouwelijke leiders in Nederland.

FAQs

Wie is Jannie van der Heijden?

Jannie van der Heijden is een ervaren ondernemer en internationaal actieve partner in bedrijfsadvies en strategie. Ze werkt momenteel als partner bij Deloitte. Ze heeft meer dan 23 jaar ervaring in belastingadvies en internationale bedrijfsstructurering en -transacties.

Wat is de expertise van Jannie van der Heijden?

Jannie van der Heijden is een expert op het gebied van internationale fiscale wetgeving en bedrijfsstructurering. Ze werkt nauw samen met internationale klanten bij het opzetten van een bedrijf, het vinden van de juiste locatie en het afsluiten van contracten. Haar kenmerkende expertise omvat onder meer de veranderende fiscale wetten en regels, de toenemende belangstelling van overheden voor belastingheffing en het optimaliseren van belastingen.

Waar heeft Jannie van der Heijden gewerkt?

Jannie van der Heijden werkt sinds 2000 bij Deloitte en heeft in deze periode een uitstekende reputatie opgebouwd als adviseur en heeft ook verschillende managementposities bekleed.

Wat zijn de sectoren waarin Jannie van der Heijden actief is?

Jannie van der Heijden heeft grote multinationale bedrijven geadviseerd op het gebied van belastingadvies en internationale bedrijfsstructurering. Waaronder bedrijven in de olie- en gasindustrie, de chemische industrie, de luchtvaartsector en de energiesector.

Wat zijn de belangrijkste prestaties van Jannie van der Heijden?

Jannie van der Heijden heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor haar werk als consultant en haar bijdrage aan Deloitte en haar klanten wordt zeer gewaardeerd. In 2020 werd ze opgenomen in de lijst van meest invloedrijke vrouwelijke leiders in Nederland.

Wat zijn de maatschappelijke betrokkenheden van Jannie van der Heijden?

Jannie is betrokken bij de maatschappij en is lid van diverse comités en besturen van maatschappelijke organisaties. Zo is zij bijvoorbeeld lid van de raad van toezicht van Frits Philips Lyceum-Mavo en van het bestuur van The Hague Club.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: janny van der heijden vermogen, ex janny van der heijden, janny van der heijden zus, janny van der heijden ziek, janny van der heijden familie, janny van der heijden partner, janny van der heijden kinderen, janny van der heijden getrouwd

Bekijk de video over “jannie van der heijden partner”

When Janny met Cécile – deel 1: ‘Hoe zou Janny van Heel Holland Bakt in het echt zijn?’

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan jannie van der heijden partner

When Janny met Cécile - deel 1: 'Hoe zou Janny van Heel Holland Bakt in het echt zijn?'
When Janny met Cécile – deel 1: ‘Hoe zou Janny van Heel Holland Bakt in het echt zijn?’

janny van der heijden vermogen

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

ex janny van der heijden

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Meer informatie over jannie van der heijden partner vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel jannie van der heijden partner. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 91 jannie van der heijden partner

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *