Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Jeroen Kleijne en Margot Ros: Samenwerking in de Nederlandse kunstwereld

Jeroen Kleijne en Margot Ros: Samenwerking in de Nederlandse kunstwereld

Margôt Ros en Jeroen Kleijne over Hersenschorsing

jeroen kleijne margot ros

Jeroen Kleijne en Margot Ros: Een creatief duo met een indrukwekkend portfolio

Jeroen Kleijne en Margot Ros zijn een dynamisch duo in de Nederlandse creatieve industrie met een indrukwekkend portfolio. Hun werk varieert van videobewerking, animatie, fotografie tot grafisch ontwerp. Onlangs hebben ze samen Epic Content opgericht, een bedrijf dat zich richt op het creëren van verhalende content voor verschillende media. In dit artikel zullen we meer te weten komen over Jeroen Kleijne en Margot Ros, hun werk en hoe ze hun creativiteit tot uitdrukking brengen.

Jeroen Kleijne

Jeroen Kleijne is een videobewerker en -producent met meer dan 12 jaar ervaring in de filmindustrie. Hij begon zijn carrière in 2007 als editor voor televisieprogramma’s en documentaires en richtte later zijn eigen bedrijf op, Kleijne Media. Hij heeft gewerkt aan verschillende projecten, waaronder commercials, bedrijfsfilms en televisieshows, en heeft samengewerkt met verschillende grote namen in de industrie, waaronder John de Mol en Endemol Shine.

Maar zijn grootste passie ligt bij het produceren van documentaires. Hij heeft aan verschillende documentaires gewerkt, waaronder “De Villa”, “Schuldig” en “Schuldig in de Kantoorjungle”. Deze documentaires zijn allemaal beschikbaar op de Nederlandse televisie en ze zijn bekroond met verschillende prijzen, waaronder de Gouden Kalf voor beste lange documentaire.

Margot Ros

Margot Ros is een grafisch ontwerper en art director met meer dan 10 jaar ervaring in de creatieve industrie. Na het afronden van haar studie aan de kunstacademie begon ze haar carrière bij een reclamebureau als art director en later als senior designer. Ze heeft gewerkt aan verschillende merken, waaronder Heineken, Unilever en PwC, en heeft bekroonde campagnes ontwikkeld.

Naast haar werk als art director heeft ze zich ook toegelegd op fotografie en heeft ze verschillende fotoshoots gedaan voor verschillende merken en modellenbureaus. Haar passie voor fotografie komt ook tot uiting in haar ontwerpen, waar ze vaak gebruik maakt van fotografische elementen. Haar werk kenmerkt zich door een minimalistische en eigentijdse stijl.

Epic Content

Jeroen Kleijne en Margot Ros hebben onlangs samen Epic Content opgericht, een bedrijf dat zich richt op het creëren van verhalende content voor verschillende media. Door hun krachten te bundelen bieden ze een breed scala aan diensten aan, van conceptontwikkeling tot eindproductie.

Epic Content heeft samengewerkt met verschillende merken en organisaties, waaronder Heineken, ING en het Rijksmuseum. Ze hebben ook samengewerkt met verschillende digitale platforms, waaronder YouTube en Instagram, om op maat gemaakte content te produceren.

Hoe ze hun creativiteit tot uitdrukking brengen

Het werk van Jeroen Kleijne en Margot Ros kenmerkt zich door hun unieke stijl en vermogen om verhalen te vertellen door middel van hun werk. Ze staan bekend om hun visuele storytelling-techniek, waarbij ze gebruik maken van cinematografische technieken om een verhaal te vertellen.

Hun werk is vaak minimalistisch en eigentijds, waarbij de nadruk ligt op de essentie van het verhaal. Dit blijkt uit hun werk voor “Schuldig in de Kantoorjungle”, waarin ze het verhaal van twee werknemers vertelden die verstrikt raakten in de bureaucratie van hun organisatie en hun verhaal op een pakkende manier vertelden.

In hun werk maken ze ook gebruik van fotografische elementen, waarbij ze gebruik maken van kleur en licht om emotie en sfeer over te brengen. Dit komt tot uiting in hun werk voor merken als Heineken en ING, waar ze visuele verhalen vertellen die aansluiten bij de merkidentiteit.

FAQs

Wie zijn Jeroen Kleijne en Margot Ros?

Jeroen Kleijne en Margot Ros zijn een creatief duo in de Nederlandse creatieve industrie met een indrukwekkend portfolio. Hun werk varieert van videobewerking, animatie, fotografie tot grafisch ontwerp. Ze hebben onlangs samen Epic Content opgericht, een bedrijf dat zich richt op het creëren van verhalende content voor verschillende media.

Wat is Epic Content?

Epic Content is het bedrijf dat Jeroen Kleijne en Margot Ros hebben opgericht. Het richt zich op het creëren van verhalende content voor verschillende media. Door hun krachten te bundelen bieden ze een breed scala aan diensten aan, van conceptontwikkeling tot eindproductie.

Wat is de stijl van het werk van Jeroen Kleijne en Margot Ros?

Het werk van Jeroen Kleijne en Margot Ros kenmerkt zich door hun unieke stijl en vermogen om verhalen te vertellen door middel van hun werk. Ze staan bekend om hun visuele storytelling-techniek, waarbij ze gebruik maken van cinematografische technieken om een verhaal te vertellen. Hun werk is vaak minimalistisch en eigentijds, waarbij de nadruk ligt op de essentie van het verhaal.

Met wie hebben Jeroen Kleijne en Margot Ros samengewerkt?

Jeroen Kleijne en Margot Ros hebben samengewerkt met verschillende merken en organisaties, waaronder Heineken, ING en het Rijksmuseum. Ze hebben ook samengewerkt met verschillende digitale platforms, waaronder YouTube en Instagram, om op maat gemaakte content te produceren.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “jeroen kleijne margot ros”

Margôt Ros en Jeroen Kleijne over Hersenschorsing

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan jeroen kleijne margot ros

Margôt Ros en Jeroen Kleijne over Hersenschorsing
Margôt Ros en Jeroen Kleijne over Hersenschorsing

Meer informatie over jeroen kleijne margot ros vind je hier.

Zie hier meer: https://dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel jeroen kleijne margot ros. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 76 jeroen kleijne margot ros

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *