Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de betekenis achter Johnny de Mols tatoeages

Ontdek de betekenis achter Johnny de Mols tatoeages

Johnny De Mol ziekenhuisopname: “Ik heb kantje boord gelegen” | Tattoos Onthuld

johnny de mol tattoos

Johnny de Mol is een veelzijdige Nederlandse acteur en presentator. Naast zijn werk op het scherm heeft hij ook een indrukwekkende collectie tatoeages. Zijn tatoeages zijn niet alleen artistiek, maar hebben vaak ook een diepe betekenis. In dit artikel kijken we naar de tatoeages van Johnny de Mol en wat ze voor hem betekenen.

Johnny de Mol is een bekende persoonlijkheid in Nederland. Hij staat bekend om zijn werk op televisie, maar heeft ook een actieve rol in de samenleving en is mede-oprichter van de stichting Movement on the Ground, die zich richt op hulp aan vluchtelingen. Naast zijn werk en maatschappelijke betrokkenheid is Johnny ook bekend vanwege zijn indrukwekkende tatoeages.

Als we zijn tatoeages bekijken, zien we dat Johnny de Mol veel verschillende stijlen gebruikt. Hij heeft niet alleen meerdere tatoeages, maar ook veel verschillende soorten, waaronder kleine symbolen en grote afbeeldingen. Soms zetten tatoeages ons aan het denken, andere keren zijn ze gewoon decoratief. Johnny’s tatoeages zijn echter veel meer dan alleen decoratie, ze hebben vaak een diepere betekenis.

In vier verschillende sessies heeft Johnny de Mol een grote tatoeage op zijn rug laten zetten. De tatoeage is ontworpen door de beroemde tattoo-ontwerper Henk Schiffmacher en heeft een afbeelding van de Mexicaanse god Quetzalcoatl. De afbeelding toont de slang die uit de mond van Quetzalcoatl komt. Johnny heeft deze tatoeage in het teken van het verlies van zijn vader en het gevoel dat hij nooit genoeg tijd met hem heeft gehad.

Naast zijn grote rugtatoeage heeft Johnny de Mol ook tatoeages op zijn borst, armen en handen. Op zijn linkerhand heeft hij, net als zijn vader, het woord ‘familie’ getatoeëerd staan. Dit is een duidelijke weerspiegeling van het belang dat Johnny hecht aan zijn familie. Hij heeft daarnaast ook tatoeages die te maken hebben met zijn carrière en persoonlijkheid. Op zijn rechterarm staat bijvoorbeeld het Griekse woord ‘ethos’. Ethos betekent “karakter” en “persoonlijkheid”. Het woord past perfect bij Johnny, omdat hij bekend staat om zijn sterke persoonlijkheid en duidelijke karakter.

Op zijn linkerarm heeft Johnny de Mol ook een tatoeage van een hond. Deze tatoeage heeft hij laten zetten ter nagedachtenis aan zijn hond die is overleden. Johnny is al zijn hele leven een grote dierenliefhebber en heeft een groot hart voor dierenrechten. Het is dus geen verrassing dat hij een tatoeage heeft laten zetten ter herinnering aan zijn trouwe viervoeter.

Naast de persoonlijke tatoeages heeft Johnny de Mol ook een aantal tatoeages die te maken hebben met zijn werk. Op zijn rechterarm heeft hij het logo van zijn productiebedrijf ‘Johnnywood’ laten zetten, terwijl hij op zijn linkerarm zijn bekende karakter Jiskefet heeft getatoeëerd. Jiskefet was een satirische serie op televisie, waarin Johnny een belangrijke rol speelde. De tatoeages zijn een eerbetoon aan zijn carrière en de vele jaren die hij heeft gewijd aan zijn werk.

De tatoeages van Johnny de Mol zijn een weerspiegeling van zijn persoonlijkheid en zijn leven. Ze vertellen allemaal een verhaal en hebben een diepere betekenis. Van zijn verlies van zijn vader tot zijn liefde voor dieren en zijn passie voor zijn werk, zijn tatoeages tonen stukjes van zijn persoonlijkheid en herinneringen aan belangrijke gebeurtenissen in zijn leven.

FAQs

1. Heeft Johnny de Mol altijd al tatoeages gehad?

Nee, Johnny de Mol heeft niet altijd tatoeages gehad. Hij heeft zijn eerste tatoeage laten zetten toen hij 18 jaar oud was.

2. Wie ontwerp de tatoeages van Johnny de Mol?

Johnny heeft veel tatoeages laten zetten door Henk Schiffmacher, een bekende Nederlandse tattoo-artiest.

3. Hebben de tatoeages van Johnny speciale betekenissen?

Ja, veel van de tatoeages van Johnny de Mol hebben een speciale betekenis. Hij heeft bijvoorbeeld een tatoeage ter herinnering aan zijn vader, een tatoeage die te maken heeft met zijn werk en een tatoeage ter nagedachtenis aan zijn hond.

4. Heeft Johnny spijt van zijn tatoeages?

Nee, Johnny heeft aangegeven dat hij geen spijt heeft van zijn tatoeages. Hij beschouwt ze als een onderdeel van zijn persoonlijkheid en zijn leven.

5. Wat vindt zijn familie van zijn tatoeages?

Johnny’s familie heeft openlijk gesproken over zijn tatoeages. Ze hebben aangegeven dat ze zijn tatoeages goedkeuren en dat het een onderdeel is van wie hij is.

6. Heeft Johnny de Mol andere plannen voor tatoeages in de toekomst?

Het is niet bekend of Johnny de Mol van plan is om in de toekomst meer tatoeages te laten zetten. Hij heeft nog niet gesproken over eventuele toekomstige tatoeages.

7. Heeft Johnny de Mol een favoriete tatoeage?

Het is niet bekend of Johnny de Mol een favoriete tatoeage heeft. Hij heeft aangegeven dat hij trots is op al zijn tatoeages en dat ze allemaal een speciale betekenis hebben voor hem.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “johnny de mol tattoos”

Johnny De Mol ziekenhuisopname: “Ik heb kantje boord gelegen” | Tattoos Onthuld

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan johnny de mol tattoos

Johnny De Mol ziekenhuisopname: “Ik heb kantje boord gelegen” | Tattoos Onthuld
Johnny De Mol ziekenhuisopname: “Ik heb kantje boord gelegen” | Tattoos Onthuld

Meer informatie over johnny de mol tattoos vind je hier.

Zie hier meer: https://dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel johnny de mol tattoos. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 72 johnny de mol tattoos

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *