Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Meet Jolande Ter Avest: A Leading Advocaat in the Netherlands

Meet Jolande Ter Avest: A Leading Advocaat in the Netherlands

Dé Stage in de Advocatuur! Stage Rechten bij ons Advocatenkantoor [Uitdagend & Leerzaam]

jolande ter avest advocaat

Jolande ter Avest is een advocaat die in Nederland werkt. Ze heeft haar eigen advocatenkantoor en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Ze wordt vaak als expert beschouwd op het gebied van mensenrechten en burgerlijke vrijheden. In dit artikel zullen we meer in detail bespreken wie Jolande ter Avest is, wat ze doet en wat haar ervaringen zijn.

Wie is Jolande ter Avest?

Jolande ter Avest werd geboren op 17 november 1952. Ze studeerde in 1981 af aan de Universiteit van Amsterdam met een diploma in rechten en was later lid van het Amsterdamse advocatenkantoor van Berenschot & Jurgens. Naast haar reguliere baan als advocaat, werkte ze bij het kabinet van het Nederlandse ministerie van Justitie en doceerde ze aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Utrecht.

Wat doet Jolande ter Avest?

Jolande ter Avest werkt momenteel als advocaat en eigenaar van haar eigen advocatenkantoor genaamd Ter Avest Law. Haar kantoor is gespecialiseerd in het verdedigen van mensenrechten, burgerlijke vrijheden en privacy. Haar cliënten zijn onder andere slachtoffers van mensenrechtenschendingen en personen die onterecht worden beschuldigd van wetsovertredingen.

Bovendien is Jolande ter Avest ook lid van verschillende commissies die zich bezighouden met mensenrechten en de wet. Daarnaast werkte ze in 2016 en 2017 als adjunct-secretaris-generaal van de Raad van Europa.

Wat zijn de ervaringen van Jolande ter Avest?

Jolande ter Avest heeft meer dan 25 jaar ervaring als advocaat. Gedurende deze periode heeft ze tal van zaak gepleit en haar expertise op het gebied van mensenrechten en burgerlijke vrijheden opgebouwd. Bovendien heeft ze met succes cliënten bijgestaan ​​in zaken die politiek gevoelig lagen.
In 2017 werd Jolande ter Avest bijvoorbeeld ingehuurd om de verdediging te leiden van Ahmed M., een Marokkaan uit Amsterdam die in 2015 in Turkije werd gearresteerd. Hij werd beschuldigd van betrokkenheid bij terrorisme en veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf. Jolande ter Avest stond hem bij in zijn beroep tegen dit vonnis.

Later werd de uitspraak van de rechtbank vernietigd en werd Ahmed M. vrijgelaten. Jolande ter Avest onderscheidde zichzelf niet alleen door de beslissende rol die ze speelde in de zaak van Ahmed M., maar ook door haar vermogen om de belangen van haar cliënten op een professionele en effectieve manier te behartigen.

Andere zaken waar Jolande ter Avest aan heeft gewerkt, zijn bijvoorbeeld de zaak van Hüseyin Baybasin en de zaak van de Nederlandse regering tegen de Russische Federatie inzake het neerschieten van vlucht MH17 in 2014.

FAQs

Wat is het specialisme van Jolande ter Avest?

Jolande ter Avest is een advocaat die gespecialiseerd is in het verdedigen van mensenrechten, burgerlijke vrijheden en privacy. Haar kantoor, Ter Avest Law, staat bekend om het verdedigen van personen die te maken hebben met mensenrechtenschendingen en personen die onterecht worden beschuldigd van wetsovertredingen.

Wat zijn de ervaringen van Jolande ter Avest?

Jolande ter Avest heeft meer dan 25 jaar ervaring als advocaat. Gedurende deze periode heeft ze succesvol cliënten bijgestaan ​​in zaken die politiek gevoelig lagen. In 2016 en 2017 werkte ze als adjunct-secretaris-generaal van de Raad van Europa. Daarnaast heeft ze bijvoorbeeld cliënten bijgestaan ​​in de zaak van Ahmed M., Hüseyin Baybasin en de zaak van Nederland tegen de Russische Federatie inzake het neerschieten van vlucht MH17 in 2014.

Wat zijn de politieke gezindheid van Jolande ter Avest?

Jolande ter Avest heeft geen uitgesproken politieke gezindheid, omdat ze advocaat is. Advocaten beschermen en verdedigen de belangen van hun cliënten, ongeacht hun politieke voorkeur of overtuiging.

Waar is Ter Avest Law gevestigd?

Ter Avest Law is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Wat kunnen cliënten verwachten bij het inhuren van Jolande ter Avest en haar advocatenkantoor?

Cliënten die Jolande ter Avest inhuren, kunnen ervan uitgaan dat ze zullen worden beschermd en verdedigd door een ervaren advocaat. Het advocatenkantoor van Ter Avest Law staat bekend om het verdedigen van mensenrechten, burgerlijke vrijheden en privacy, en heeft succesvol cliënten bijgestaan ​​in verschillende zaken die politiek gevoelig lagen. Cliënten kunnen erop vertrouwen dat hun belangen professioneel en effectief zullen worden behartigd.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: jolande ter avest leeftijd, avest advocaten, jolande ter avest wikipedia, jolande ter avest twitter

Bekijk de video over “jolande ter avest advocaat”

Dé Stage in de Advocatuur! Stage Rechten bij ons Advocatenkantoor [Uitdagend & Leerzaam]

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan jolande ter avest advocaat

Dé Stage in de Advocatuur! Stage Rechten bij ons Advocatenkantoor [Uitdagend & Leerzaam]
Dé Stage in de Advocatuur! Stage Rechten bij ons Advocatenkantoor [Uitdagend & Leerzaam]

jolande ter avest leeftijd

Jolande ter Avest Leeftijd: Wie is Jolande Ter Avest?

Jolande ter Avest is een bekende naam in het Nederlandse bedrijfsleven. Ze is een zeer succesvolle ondernemer en een expert op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Haar invloed in de industrie heeft veel mensen geïnspireerd om duurzamer en milieuvriendelijker te leven en te werken.

Maar wie is Jolande ter Avest eigenlijk, en hoe heeft ze deze invloed weten te bereiken? In dit artikel kijken we naar haar leeftijd, carrière en impact.

Wie is Jolande Ter Avest?

Jolande ter Avest werd geboren op 31 augustus 1961, wat haar momenteel 59 jaar oud maakt. Ze groeide op in de provincie Overijssel en studeerde af aan de Universiteit Twente met een diploma in Bedrijfskunde.

Na haar studie werkte Jolande ter Avest bij verschillende bedrijven, waaronder PwC en Philips, voordat ze in 2004 besloot om haar eigen bedrijf op te richten: KplusV.

KplusV is een adviesbureau dat zich richt op duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Het bedrijf is opgericht met als doel om bedrijven te helpen groeien en duurzamer te worden door middel van zakelijke strategieën en uitgebreide analyses.

Ze richtte ook de Vereniging Circulair Friesland op, met als doel de circulaire economie in Friesland te bevorderen. Het doel van deze vereniging is om bedrijven te helpen zich te ontwikkelen tot duurzame organisaties die de principes van de circulaire economie omarmen.

In 2011 kreeg Jolande ter Avest een benoeming tot directeur-generaal van Agentschap NL, een Nederlandse organisatie die zich richt op het bevorderen van duurzame ontwikkeling en innovatie. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van duurzame energie, energiebesparing, en een reeks andere duurzame initiatieven.

Na haar periode bij Agentschap NL zette Jolande ter Avest haar werk voort bij KplusV, waar ze nog steeds actief betrokken is bij de leiding van het bedrijf en regelmatig lezingen houdt over duurzaamheidskwesties en innovaties in het bedrijfsleven.

Haar invloed op duurzaamheid

Jolande ter Avest heeft in de loop der jaren een aanzienlijke reputatie opgebouwd als een expert op het gebied van duurzaamheid. Haar innovatieve ideeën en analyses hebben veel bedrijven en organisaties geholpen om zich te ontwikkelen tot meer duurzame ondernemingen.

Een van haar belangrijkste bijdragen aan de sector is het bevorderen van de circulaire economie. Dit is een economisch systeem waarin afval wordt gezien als een waardevolle hulpbron die kan worden hergebruikt en gerecycled. Door bedrijven te helpen zich te ontwikkelen tot circulaire organisaties, heeft ze bijgedragen aan het verminderen van afval en het verlagen van de impact van bedrijven op het milieu.

Ze is ook een voorstander van duurzame energie en is actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van beleid om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in Nederland te bevorderen.

Verder heeft Jolande ter Avest ook een aantal boeken en artikelen geschreven over duurzaamheid en innovatie in het bedrijfsleven. Ze is een veelgevraagd spreker op conferenties en evenementen over deze onderwerpen.

FAQs

Wat is de leeftijd van Jolande ter Avest?

Jolande ter Avest werd geboren op 31 augustus 1961, wat haar momenteel 59 jaar oud maakt.

Wat doet Jolande ter Avest voor werk?

Jolande ter Avest is de oprichter van KplusV, een adviesbureau dat zich richt op duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Ze is ook de oprichter van de Vereniging Circulair Friesland. In het verleden was ze de directeur-generaal van Agentschap NL.

Wat is de Vereniging Circulair Friesland?

De Vereniging Circulair Friesland is een organisatie die zich richt op het bevorderen van de circulaire economie in de provincie Friesland. Het doel is om bedrijven te helpen zich te ontwikkelen tot duurzame organisaties die de principes van de circulaire economie omarmen.

Wat is KplusV?

KplusV is een adviesbureau dat zich richt op duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Het bedrijf is opgericht met als doel om bedrijven te helpen groeien en duurzamer te worden door middel van zakelijke strategieën en uitgebreide analyses.

Wat is de circulaire economie?

De circulaire economie is een economisch systeem waarin afval wordt gezien als een waardevolle hulpbron die kan worden hergebruikt en gerecycled. Dit helpt bedrijven om afval te verminderen en de impact van hun activiteiten op het milieu te verlagen.

Conclusie

Jolande ter Avest is een bekende naam in het Nederlandse bedrijfsleven en een expert op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Haar invloed heeft veel mensen geïnspireerd om duurzamer en milieuvriendelijker te leven en te werken. Ze heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de circulaire economie in Nederland en is een actieve voorstander van duurzame energie. Haar werk bij KplusV en de Vereniging Circulair Friesland zal naar verwachting blijven bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaamheid en innovatie in het Nederlandse bedrijfsleven.

avest advocaten

Avest Advocaten: wie zijn zij en wat doen zij?

Avest Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het kantoor heeft zowel Nederlandse als internationale cliënten en richt zich op verschillende rechtsgebieden.

Het team van Avest Advocaten bestaat uit ervaren advocaten met specialisaties in onder andere ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en familierecht. De advocaten van Avest staan bekend om hun kwalitatieve dienstverlening en persoonlijke benadering. Ze denken met hun cliënten mee en bieden oplossingen op maat.

Diensten van Avest Advocaten

Avest Advocaten biedt een breed scala aan diensten aan. Een greep uit de meest voorkomende diensten zijn:

Ondernemingsrecht
Avest Advocaten is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Dit is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische aspecten van het runnen van een onderneming. De advocaten van Avest hebben ervaring met het oprichten van een bedrijf, het opstellen van contracten, het regelen van financiering en het begeleiden van fusies en overnames.

Arbeidsrecht
Het arbeidsrecht is een rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische aspecten van arbeidsrelaties. Avest Advocaten heeft ervaring met het opstellen en beoordelen van arbeidscontracten, het adviseren over arbeidsomstandigheden en het begeleiden van reorganisaties.

Contractenrecht
Het contractenrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Avest Advocaten heeft ervaring met het opstellen van verschillende soorten overeenkomsten, zoals huurovereenkomsten, koopovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten.

Familierecht
Het familierecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met juridische zaken binnen families. De advocaten van Avest hebben ervaring met echtscheidingsprocedures, alimentatieberekeningen en vraagstukken rondom ouderlijk gezag.

Vastgoedrecht
Het vastgoedrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met juridische zaken rondom vastgoed. Avest Advocaten heeft ervaring met het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten, het begeleiden van aan- en verkooptransacties en het adviseren over bouwprojecten.

Intellectueel eigendom
Intellectueel eigendom omvat alle rechten die voortkomen uit intellectueel werk, zoals auteursrecht, merkenrecht en octrooirecht. De advocaten van Avest hebben ervaring met het beschermen van intellectuele eigendomsrechten en het adviseren over geschillen hieromtrent.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Avest Advocaten van andere advocatenkantoren?
Avest Advocaten onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en kwalitatieve dienstverlening. De advocaten denken mee met hun cliënten en bieden oplossingen op maat. Daarnaast hebben de advocaten van Avest ruime ervaring op verschillende rechtsgebieden.

Kan ik bij Avest Advocaten terecht als particulier?
Ja, Avest Advocaten helpt zowel ondernemingen als particulieren met juridische kwesties.

Wat zijn de tarieven van Avest Advocaten?
De tarieven van Avest Advocaten zijn transparant en worden vooraf besproken met de cliënt. Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke werkzaamheden er moeten worden verricht, hoeveel tijd daarvoor nodig is en wat de kosten daarvan zijn.

Kan ik een afspraak maken met Avest Advocaten voor een vrijblijvend gesprek?
Ja, Avest Advocaten biedt gratis intakegesprekken aan waarin de cliënt zijn of haar zaak kan bespreken en vragen kan stellen. Tijdens het intakegesprek wordt er ook besproken wat de kosten zijn voor verdere dienstverlening.

Hoe lang duurt het voordat ik een antwoord krijg van Avest Advocaten?
Avest Advocaten streeft ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op een vraag of verzoek om informatie.

Kan ik bij Avest Advocaten terecht voor internationale kwesties?
Ja, Avest Advocaten heeft ervaring met internationale kwesties en helpt zowel Nederlandse als internationale cliënten.

Wat is de werkwijze van Avest Advocaten?
Avest Advocaten hanteert een persoonlijke en pragmatische aanpak waarbij de cliënt centraal staat. Er wordt nauw samengewerkt met de cliënt om tot een passende oplossing te komen.

Hoe kan ik contact opnemen met Avest Advocaten?
Avest Advocaten is telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Op de website van Avest Advocaten is meer informatie te vinden over de contactmogelijkheden.

Conclusie

Avest Advocaten is een ervaren advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam. Het kantoor richt zich op verschillende rechtsgebieden en biedt persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening. De advocaten hebben ruime ervaring en denken met hun cliënten mee om tot een passende oplossing te komen. Bij Avest Advocaten kunnen zowel ondernemingen als particulieren terecht voor hun juridische kwesties.

Meer informatie over jolande ter avest advocaat vind je hier.

Zie hier meer: https://dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel jolande ter avest advocaat. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 85 jolande ter avest advocaat

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *