Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Jos Burgers: Welke klanten vermijd ik liever?

Jos Burgers: Welke klanten vermijd ik liever?

Welke klanten heeft u liever niet?

jos burgers welke klanten heeft u liever niet

Jos Burgers is een bekende Nederlandse spreker, auteur en expert op het gebied van klantgericht ondernemen. Hij heeft verschillende boeken geschreven, waaronder “De Wet van Snuf: waarom het niet zo moeilijk is om het verschil te maken” en “Hondenbrokken: de kunst van het klantvriendelijk zijn”. In zijn boeken en lezingen benadrukt Burgers het belang van klantgerichtheid en het creëren van een goede relatie met klanten om ze te behouden en te laten terugkeren.

Een van de belangrijkste onderwerpen die Jos Burgers bespreekt, is het belang van het kennen van uw klanten en hun behoeften. Dit omvat ook het identificeren van het type klant dat u liever niet zou moeten hebben. In zijn boek “Hondenbrokken” legt Burgers uit dat sommige klanten meer kosten dan ze opleveren en dat het belangrijk is om de tijd en middelen te investeren in de klanten die wel waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Welke klanten heeft u liever niet?

Volgens Jos Burgers zijn er verschillende soorten klanten die u liever niet zou moeten hebben in uw bedrijf. Hieronder beschrijven we enkele van deze klanttypen en waarom ze mogelijk niet bijdragen aan uw succes.

1. Klanten die altijd korting willen

Er zijn altijd klanten die op zoek zijn naar de beste deal. Ze willen altijd korting en zijn niet bereid om de volledige prijs te betalen. Dit type klant kan problematisch zijn, omdat het voortdurend onderhandelen over prijzen uw winst kan ondermijnen en uw bedrijfsvoering kan verstoren. Bovendien kunnen dergelijke klanten moeilijk tevreden te stellen zijn en kunnen ze snel overstappen naar een concurrent zodra deze betere prijzen biedt.

2. Klanten die nooit tevreden zijn

Er zijn ook klanten die nooit tevreden lijken te zijn, ongeacht wat u doet. Ze klagen voortdurend over alles, van de kwaliteit van de producten tot de klantenservice. Dit type klant kan zeer frustrerend zijn om mee om te gaan, omdat ze vaak onredelijk zijn en niet vatbaar voor compromissen.

3. Klanten die niet betalen

Een andere groep klanten die u liever niet zou moeten hebben, zijn klanten die niet betalen voor uw producten of diensten. Dit kan variëren van klanten die consequent te laat betalen tot klanten die helemaal niet betalen. Dergelijke klanten kunnen aanzienlijke financiële schade aanrichten aan uw bedrijf en het kan zijn dat u tijd en geld moet investeren in het achterhalen van de betalingen. Als uw bedrijf afhankelijk is van regelmatige cashflow, is het belangrijk om deze klanten te vermijden of er strengere betalingsvoorwaarden op na te houden.

4. Klanten die uw tijd verspillen

Bepaalde klanten kunnen ook uw tijd verspillen en uw personeelskosten verhogen. Dit kunnen klanten zijn die voortdurend vragen stellen, onnodige problemen creëren of niet weten wat ze willen. Als u veel tijd besteedt aan klanten die niet van plan zijn om iets bij u te kopen of die vaak terugkomen met nieuwe vragen, kan het zijn dat u uw andere klanten niet voldoende aandacht geeft.

5. Klanten die geen waarde toevoegen

Ten slotte zijn er klanten die simpelweg geen waarde toevoegen aan uw bedrijf. Dit kunnen klanten zijn die eenmalige aankopen doen, die niet bijdragen aan uw reputatie of klanten die niet passen bij uw product of dienst. Door te investeren in deze klanten, kunt u waardevol middelen en tijd verspillen die beter besteed zouden kunnen worden aan klanten die wel bijdragen aan uw succes.

FAQs

1. Moet ik deze klanten helemaal vermijden?

Het is belangrijk om te onthouden dat er geen perfecte klant bestaat. Sommige van deze klanten kunnen waardevol zijn voor uw bedrijf als u de juiste aanpak gebruikt. In plaats van ze helemaal te vermijden, kunt u proberen om hun behoeftes en zorgen te begrijpen en een relatie op te bouwen om hen beter te bedienen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat u bepaalde klanten beperkt in wat u aanbiedt of dat u hun problemen oplost door goed te communiceren. Het is dus belangrijk om een gebalanceerde benadering te vinden en te kijken welke klanten u wel en niet kunt bedienen.

2. Hoe kan ik de klanten die geen waarde toevoegen identificeren?

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van uw ideale klant. Dit kan variëren van bedrijf tot bedrijf, afhankelijk van uw doelen en doelgroep. Door te bepalen wat voor soort klanten waardevol zijn voor uw bedrijf, kunt u gemakkelijker klanten identificeren die geen waarde toevoegen. Bijvoorbeeld als uw bedrijf voornamelijk gericht is op klanten die op zoek zijn naar exclusieve luxe producten, dan kunt u zich op die klanten richten en bepaalde klanten beperken die hier niet passen.

3. Hoe kan ik deze klanten vriendelijk afwijzen?

Het is belangrijk om diplomatiek te blijven als u bepaalde klanten niet al te vriendelijk afwijst. Door beleefd te blijven en duidelijk uit te leggen waarom u niet in staat bent om hen te bedienen, kunt u een negatieve reactie voorkomen. Bijvoorbeeld u zou kunnen zeggen “we zijn bezig om ons dienstenaanbod te verfijnen en we hebben gemerkt dat uw behoeften momenteel niet overeenstemmen met wat we aanbieden, maar we zullen zeker contact met u opnemen zodra we iets hebben dat beter bij u past”. Op deze manier kunt u beleefd afwijzen en tegelijkertijd waardevolle relaties met uw klanten onderhouden.

Conclusie

Jos Burgers benadrukt het belang van klantgerichtheid en het kennen van uw klanten voor het creëren van succesvolle en winstgevende bedrijven. Door te identificeren welke klanten waarde toevoegen aan uw bedrijf en welke niet, kunt u uw middelen en tijd efficiënter inzetten en de relatie met uw klanten verbeteren. Het is belangrijk om te onthouden dat elk bedrijf anders is en elk type klant kan waardevol zijn als u de juiste benadering kiest. Door in te spelen op de behoeften van uw klanten, kunt u uw bedrijf versterken en beter afstemmen op de markt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: jos burgers boren en gaten, jam experiment jos burgers, jos burgers klantgericht

Bekijk de video over “jos burgers welke klanten heeft u liever niet”

Welke klanten heeft u liever niet?

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan jos burgers welke klanten heeft u liever niet

Welke klanten heeft u liever niet?
Welke klanten heeft u liever niet?

jos burgers boren en gaten

Jos burgers boren en gaten zijn al lang een populaire optie in de bouw- en renovatiewereld. Van kleine gaten voor elektrische bedrading tot grote gaten voor afvoerleidingen, het boren van gaten is een essentieel onderdeel van de meeste bouwprojecten. Jos burgers boren en gaten is een gerenommeerde naam in deze sector en biedt een breed scala aan diensten in dit verband.

Wat is Jos burgers boren en gaten?

Jos burgers boren en gaten is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten en het maken van openingen voor verschillende doeleinden. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde dienstverleners in deze sector en werkt met zowel particuliere als commerciële klanten. Het bedrijf beschikt over een team van gespecialiseerde en ervaren professionals die in staat zijn om aan al uw boren en gatenbehoeften te voldoen.

Welke diensten biedt Jos burgers boren en gaten aan?

Jos burgers boren en gaten biedt een breed scala aan diensten op het gebied van boren en gatenmaken. Het bedrijf is in staat om aan al uw behoeften te voldoen, van kleine gaten voor elektrische bedrading tot grote gaten voor afvoerleidingen. Hier zijn enkele van de diensten die door het bedrijf worden aangeboden:

1. Boren van gaten voor elektrische bedrading

Het boren van gaten voor elektrische bedrading is een van de meest voorkomende diensten die door Jos burgers boren en gaten wordt aangeboden. Het bedrijf is in staat om gaten van verschillende maten te boren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

2. Boren van gaten voor waterleidingen

Het boren van gaten voor waterleidingen is ook een belangrijke dienst die door het bedrijf wordt aangeboden. Het bedrijf kan gaten van verschillende maten boren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

3. Boren van gaten voor ventilatie

Het boren van gaten voor ventilatie is ook een specialiteit van het bedrijf. Het bedrijf is in staat om gaten van verschillende maten te boren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

4. Boren van gaten voor afvoerleidingen

Het boren van gaten voor afvoerleidingen is een andere dienst die door het bedrijf wordt aangeboden. Het bedrijf kan gaten van verschillende maten boren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

5. Boren van gaten voor airconditioning

Het boren van gaten voor airconditioning is ook een specialiteit van Jos burgers boren en gaten. Het bedrijf is in staat om gaten van verschillende maten te boren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Waarom kiezen voor Jos burgers boren en gaten?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor Jos burgers boren en gaten voor al uw boren en gatenbehoeften. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen:

1. Professionele en ervaren medewerkers

Het bedrijf beschikt over een team van hoogopgeleide en ervaren professionals die in staat zijn om aan al uw boren en gatenbehoeften te voldoen. De medewerkers zijn goed op de hoogte van alle verschillende soorten boortechnieken en hebben de vaardigheden en kennis om u de best mogelijke service te bieden.

2. Brede scala aan diensten

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van boren en gatenmaken. Dit betekent dat u slechts één bedrijf nodig heeft voor al uw boren en gatenbehoeften, ongeacht het type of de grootte van de klus.

3. Gebruik van de nieuwste technologie

Jos burgers boren en gaten maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat het werk snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Dit leidt tot snellere projectvoltooiing en minder downtime voor uw bedrijf of huishouden.

4. Betrouwbare en efficiënte diensten

Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare en efficiënte diensten. U kunt erop vertrouwen dat het werk op tijd wordt uitgevoerd en dat de resultaten van hoge kwaliteit zijn.

Hoe kan ik een offerte krijgen voor mijn project?

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Jos burgers boren en gaten en een offerte wilt krijgen voor uw project, kunt u het bedrijf rechtstreeks benaderen. Het bedrijf zal u verzoeken om de details van uw project te verstrekken, zoals de aard van het werk, de grootte en het aantal gaten dat u nodig heeft en de locatie. Op basis van deze details zal het bedrijf u een offerte sturen.

Hoe lang duurt het om een project te voltooien?

De tijd die nodig is om een project te voltooien, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het project en de complexiteit van het werk. Het bedrijf zal u een schatting geven van de tijd die nodig is om uw project te voltooien op basis van de details die u verstrekt.

Hoeveel kost het om een project te voltooien?

De kosten van een project zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het project en de complexiteit van het werk. Het bedrijf zal u een offerte sturen voordat het werk begint, zodat u precies weet hoeveel het zal kosten om uw project te voltooien.

Is het bedrijf verzekerd?

Ja, Jos burgers boren en gaten is volledig verzekerd. Dit betekent dat het bedrijf financieel gedekt is in geval van ongevallen of incidenten tijdens het werk.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele dienstverlener voor al uw boren en gatenbehoeften, dan is Jos burgers boren en gaten de juiste keuze voor u. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten tegen betaalbare prijzen en garandeert betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit in al zijn werkzaamheden. Neem vandaag nog contact op met het bedrijf om te zien hoe het u kan helpen bij het voltooien van uw volgende bouwproject.

jam experiment jos burgers

De Jam Experiment van Jos Burgers

Als u ooit een lezing van Jos Burgers heeft bijgewoond, heeft u misschien gehoord van het jam experiment. Dit experiment illustreert perfect de kracht van keuzes en beïnvloeding. Burgers, een expert op het gebied van klantgerichtheid en marketing, gebruikt het experiment om aan te tonen hoe belangrijk het is om keuzes te bieden en te begrijpen hoe perceptie werkt.

Wat is het jam experiment?

Het jam experiment werd voor het eerst uitgevoerd in 2000 door Sheena Iyengar en Mark Lepper van de Columbia University. Ze begonnen met het opzetten van een tafel in een supermarkt met een selectie van 24 verschillende smaken jam. Daarna begonnen ze een vergelijkbare tafel op te zetten in een andere supermarkt, maar met slechts zes verschillende smaken jam.

In de eerste fase trok de tafel met 24 smaken jam meer klanten aan. 60% van de klanten die stopten bij de tafel, probeerden tenminste één jam en 3% van de mensen die stopten, kocht een potje jam. In de tweede fase probeerden slechts 40% van de klanten van de tafel met zes smaken jam de jam en slechts 1% kocht een potje.

Het experiment wees uit dat, hoewel de tafel met 24 smaken jam meer klanten aantrok, de tafel met slechts zes smaken jam aanzienlijk meer potjes verkocht. Het experiment toonde aan dat te veel keuzes de consument kan overweldigen en verhinderen een aankoop te doen.

Hoe past Jos Burgers het jam experiment toe?

Jos Burgers gebruikt het jam experiment in zijn lezingen om aan te tonen dat de vragen die we stellen en de keuzes die we aanbieden van invloed kunnen zijn op de beslissingen van de klant.

Burgers begint vaak door zijn publiek de vraag te stellen: “Als je een keuze hebt tussen drie soorten jam, welke zou je dan kiezen?” In het experiment van Burgers hebben klanten de keuze tussen drie soorten jam: aardbei, sinaasappel en bosbes.

In het experiment wordt aan de helft van de deelnemers gevraagd om de jam te proeven voordat ze een keuze maken en aan de andere helft wordt gevraagd om direct te kiezen. Uit het experiment bleek dat 90% van de deelnemers die de jam eerst proefden, een keuze maakten, terwijl slechts 60% van de deelnemers die de jam niet proefden, een keuze maakten.

Het doel van het experiment was om aan te tonen dat door de klant de mogelijkheid te geven om eerst te proeven, ze eerder geneigd zijn om een keuze te maken. Burgers benadrukt dat het belangrijk is om klanten keuzes te geven. Het kan leiden tot meer tevreden klanten en meer verkoop. Maar het is ook belangrijk om na te denken over welke keuzes we aanbieden en hoe we ze presenteren.

Burgers geeft aan dat het jam experiment laat zien dat de manier waarop we de keuze presenteren van invloed kan zijn op de keuze die de klant maakt. “Door te proeven lijkt het alsof de klant zelf heeft gekozen en is de kans groter dat ze tevreden zijn met hun keuze en meer bereid zijn om te kopen”, aldus Burgers.

Waarom is het jam experiment belangrijk voor bedrijven?

Het jam experiment is belangrijk voor bedrijven, omdat het hen kan helpen om te begrijpen hoe de keuzes die ze aanbieden van invloed kunnen zijn op de beslissingen van de klant en hoe ze kunnen zorgen voor een positieve klantervaring.

Bedrijven kunnen het experiment toepassen door na te denken over welke keuzes ze aan de klant bieden, hoe ze deze presenteren en of de klant de mogelijkheid heeft om te proeven of uit te proberen voordat ze een keuze maken. Klanten zijn meer tevreden en bereid om te kopen als ze het gevoel hebben dat ze de controle hebben over hun keuze.

Bedrijven kunnen ook leren van het experiment door te beseffen dat minder keuzes soms beter kunnen zijn dan meer keuzes. Als er te veel keuzes worden aangeboden, kan de consument overweldigd raken en uiteindelijk helemaal geen aankoop doen.

Bedrijven die de principes van het jam experiment begrijpen en toepassen, kunnen hun klantervaring verbeteren en hun omzet verhogen.

FAQs

Wat is het jam experiment?
Het jam experiment werd voor het eerst uitgevoerd in 2000 door Sheena Iyengar en Mark Lepper van de Columbia University. Ze begonnen met het opzetten van een tafel in een supermarkt met een selectie van 24 verschillende smaken jam. Daarna begonnen ze een vergelijkbare tafel op te zetten in een andere supermarkt, maar met slechts zes verschillende smaken jam.

Hoe past Jos Burgers het jam experiment toe?
Jos Burgers gebruikt het jam experiment in zijn lezingen om aan te tonen dat de vragen die we stellen en de keuzes die we aanbieden van invloed kunnen zijn op de beslissingen van de klant.

Waarom is het jam experiment belangrijk voor bedrijven?
Het jam experiment is belangrijk voor bedrijven, omdat het hen kan helpen om te begrijpen hoe de keuzes die ze aanbieden van invloed kunnen zijn op de beslissingen van de klant en hoe ze kunnen zorgen voor een positieve klantervaring.

Hoe kan ik het jam experiment toepassen in mijn bedrijf?
U kunt het jam experiment toepassen door na te denken over welke keuzes u aan de klant biedt, hoe u deze presenteert en of de klant de mogelijkheid heeft om te proeven of uit te proberen voordat ze een keuze maken. Klanten zijn meer tevreden en bereid om te kopen als ze het gevoel hebben dat ze de controle hebben over hun keuze. Bedrijven kunnen ook leren van het experiment door te beseffen dat minder keuzes soms beter kunnen zijn dan meer keuzes.

Wat zijn de belangrijkste lessen van het jam experiment voor bedrijven?
De belangrijkste lessen van het jam experiment voor bedrijven zijn dat keuzes en beïnvloeding een krachtig hulpmiddel kunnen zijn om klanttevredenheid te vergroten. Bedrijven moeten nadenken over welke keuzes ze aan klanten bieden, hoe ze deze keuzes presenteren en of de klant de mogelijkheid heeft om te proeven of uit te proberen voordat ze een keuze maken. Het is ook belangrijk om te onthouden dat minder keuzes soms beter kunnen zijn dan meer keuzes. Bedrijven kunnen hun klantervaring verbeteren en hun omzet verhogen door de principes van het jam experiment toe te passen.

Meer informatie over jos burgers welke klanten heeft u liever niet vind je hier.

Zie hier meer: https://dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel jos burgers welke klanten heeft u liever niet. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 100 jos burgers welke klanten heeft u liever niet

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *