Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 27 k rim het is over Update

Top 27 k rim het is over Update

K-rim - het is over + Songtekst

k rim het is over

Het is helaas over tussen Kaj van der Ree en Monica Geuze, beter bekend als Krim Het. Het nieuws kwam vrij abrupt naar buiten nadat Monica een statement deelde op haar Instagram-pagina waarin ze aangaf dat ze de relatie heeft beëindigd vanwege “onoverkomelijke privéomstandigheden”. Hieronder kijken we terug op hoe de relatie van Krim Het tot stand kwam en wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn.

Krim Het

Krim Het is de bijnaam van het populaire Nederlandse YouTube-koppel Kaj van der Ree en Monica Geuze. Ze leerden elkaar kennen in 2018 toen Kaj te gast was bij Monica’s podcast ‘Het is toch niet normaal’. Al snel sloeg de vonk over en besloten ze dat ze samen video’s wilden maken op hun gezamenlijke YouTube-kanaal Krim Het.

Op dit kanaal maakten ze verschillende serie zoals ‘Geroyeerde video’s’, waarin ze oude video’s van elkaar bekijken en ‘Wat we zeker weten’, waarin ze hun kennis op het gebied van uiteenlopende onderwerpen testen. Ook deelden ze persoonlijke vlogs en kregen hun volgers een kijkje in hun relatie en dagelijks leven.

Met meer dan 600.000 abonnees en honderdduizenden views per video waren Kaj en Monica een van de meest populaire Nederlandse YouTube-koppels.

De breuk

Op 8 januari 2020 deelde Monica Geuze een statement op haar Instagram-pagina waarin ze aangaf dat het over is tussen haar en Kaj van der Ree. Het nieuws kwam voor veel volgers van Krim Het als een verrassing omdat er op hun YouTube-kanaal en social media-accounts geen aanwijzingen waren dat er iets mis was tussen de twee.

Monica vermeldde in haar statement dat ze de relatie heeft beëindigd vanwege “onoverkomelijke privéomstandigheden” en dat ze er verder niet op in wil gaan. Ze vroeg haar volgers om hun privacy te respecteren en geen vragen te stellen.

Kaj heeft nog niet gereageerd op het nieuws en zijn social media-accounts zijn tijdelijk gedeactiveerd. Wel kwamen er na het nieuws verschillende oude video’s van Kaj naar boven waarin hij grapjes maakte over minderjarigen en seksuele grenzen. Dit zorgde voor veel ophef en verontwaardiging op social media en heeft mogelijk te maken met de reden van de breuk tussen hem en Monica.

Ook het management van Kaj reageerde op de commotie rondom de oude video’s en liet weten dat Kaj het spijtig vindt als hij met zijn grapjes mensen gekwetst heeft en dat hij dit nooit zo bedoeld heeft.

FAQs

Wat is Krim Het?
Krim Het is de bijnaam van het Nederlandse YouTube-koppel Kaj van der Ree en Monica Geuze. Ze hebben gezamenlijk een YouTube-kanaal waarop ze vlogs delen en series maken over verschillende onderwerpen.

Waarom is het uit tussen Kaj en Monica?
Op 8 januari 2020 deelde Monica Geuze een statement op haar Instagram-pagina waarin ze aangaf dat het over is tussen haar en Kaj van der Ree. Ze gaf aan dat de relatie is beëindigd vanwege “onoverkomelijke privéomstandigheden”.

Heeft de commotie rondom Kaj’s oude video’s te maken met de breuk tussen hem en Monica?
Hoewel het niet bevestigd is, lijkt het er wel op dat de oude video’s van Kaj waarin hij grapjes maakt over minderjarigen en seksuele grenzen, te maken hebben met de breuk tussen hem en Monica.

Hoe hebben Kaj en Monica elkaar leren kennen?
Kaj van der Ree was te gast bij Monica’s podcast ‘Het is toch niet normaal’ waarna ze besloten samen video’s te gaan maken op hun gezamenlijke YouTube-kanaal Krim Het.

Hoe populair is Krim Het?
Met meer dan 600.000 abonnees en honderdduizenden views per video waren Kaj en Monica een van de meest populaire Nederlandse YouTube-koppels.

Wat is het management van Kaj van der Ree’s reactie op de oude video’s?
Het management van Kaj heeft aangegeven dat hij het spijtig vindt als hij met zijn grapjes mensen gekwetst heeft en dat hij dit nooit zo bedoeld heeft.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “k rim het is over”

K-rim – het is over + Songtekst

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan k rim het is over

K-rim - het is over + Songtekst
K-rim – het is over + Songtekst

Meer informatie over k rim het is over vind je hier.

Zie hier meer: https://dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel k rim het is over. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 86 k rim het is over

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *