Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Beleef magie en spektakel bij Kerst Circus 2022 in Den Haag

Beleef magie en spektakel bij Kerst Circus 2022 in Den Haag

2023.01.04, Kerstcircus Malieveld

kerst circus 2022 den haag

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Trefwoorden gezocht door gebruikers: circus den haag 2022 zuiderpark, korting kerstcircus den haag, kerstcircus 2022, kerstcircus ahoy, circus den haag zuiderpark, kerstcircus den haag dieren, kerstcircus den haag reviews, groot kerstcircus den haag 2022 2023 malieveld 29 december

Bekijk de video over “kerst circus 2022 den haag”

2023.01.04, Kerstcircus Malieveld

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan kerst circus 2022 den haag

2023.01.04, Kerstcircus Malieveld
2023.01.04, Kerstcircus Malieveld

circus den haag 2022 zuiderpark

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

korting kerstcircus den haag

Korting Kerstcircus Den Haag: Een spectaculaire show voor het hele gezin

Kerstmis is een tijd voor verwondering en betovering en wat is er nu beter dan een kerstcircus om deze gevoelens naar boven te halen? Het Kerstcircus Den Haag biedt een unieke ervaring voor jong en oud en trekt bezoekers vanuit heel Nederland en daarbuiten aan. En voor wie een beetje prijsbewust is, is er goed nieuws: er zijn verschillende kortingen beschikbaar voor het Kerstcircus Den Haag.

Wat is het Kerstcircus Den Haag?

Het Kerstcircus Den Haag is een jaarlijks terugkerende traditie in de Hoftstad die al sinds 1891 bestaat. Het is een van de oudste kerstcircussen ter wereld en biedt een breed scala aan spectaculaire acts en shows, waaronder acrobatiek, illusionisme, dierenacts en komedie.

Het circus trekt elk jaar duizenden bezoekers en staat bekend om zijn professionele uitvoeringen, wereldklasse-acts en prachtige kostuums en decors. Het Kerstcircus Den Haag is de perfecte manier om in de kerstsfeer te komen en om te genieten van een onvergetelijke ervaring met het gezin.

Waar en wanneer vindt het Kerstcircus Den Haag plaats?

Het Kerstcircus Den Haag vindt plaats in het Zuiderparktheater, een openluchttheater in het prachtige Zuiderpark in Den Haag. Dit theater biedt plaats aan maximaal 1500 bezoekers en is de perfecte locatie voor het Kerstcircus. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Het Kerstcircus Den Haag vindt plaats van 24 december 2021 tot en met 9 januari 2022. Er zijn verschillende shows op verschillende tijdstippen beschikbaar, dus er is altijd wel een show die past bij uw agenda.

Hoe kan ik kortingen krijgen voor het Kerstcircus Den Haag?

Er zijn verschillende manieren om te besparen op toegangskaarten voor het Kerstcircus Den Haag. Hieronder vindt u enkele van de beschikbare kortingen:

1. Vroege vogelkorting: Als u uw toegangskaarten vóór 15 november 2021 koopt, ontvangt u een early bird-korting van 10% op uw tickets. Dit is een geweldige manier om wat geld te besparen en om verzekerd te zijn van uw plekje in de show.

2. Familiekorting: Als u met een gezin van vier of meer personen naar het Kerstcircus Den Haag gaat, kunt u profiteren van de familiekorting. Hierbij krijgt u een korting van € 2,50 per persoon op uw tickets. Dit betekent dat u tot € 10,- kunt besparen op uw kaartjes.

3. Groepskorting: Als u met een groep van tien personen of meer gaat, kunt u ook profiteren van de groepskorting. Hierbij krijgt u een korting van € 3,- per persoon op uw tickets. Dit betekent dat u tot € 30,- kunt besparen op uw kaartjes.

4. CJP-korting: Als u een CJP-pas heeft, kunt u een korting van € 2,- per persoon krijgen op alle shows bij het Kerstcircus Den Haag. Dit is een geweldige manier om te besparen op uw tickets en om te genieten van de prachtige shows.

5. Aanbiedingen: Houd de website van het Kerstcircus Den Haag en verschillende ticketverkoopsites in de gaten, want er kunnen verschillende aanbiedingen beschikbaar zijn gedurende het seizoen. Zo kunt u wellicht besparen op uw tickets of een extraatje ontvangen bij uw aankoop.

Veelgestelde vragen over het Kerstcircus Den Haag

1. Wat voor soort acts en shows kan ik verwachten bij het Kerstcircus Den Haag?

Het Kerstcircus Den Haag biedt een breed scala aan spectaculaire acts en shows, waaronder acrobatiek, illusionisme, dierenacts, komedie en nog veel meer. Er zijn verschillende artiesten en acts uit de hele wereld die hun vaardigheden demonstreren en u meenemen op een betoverende reis.

2. Is het Kerstcircus Den Haag ook geschikt voor kinderen?

Ja, absoluut! Het Kerstcircus Den Haag is een geweldige plek voor kinderen om te genieten van een unieke en magische ervaring. Er zijn verschillende shows en acts die speciaal zijn ontworpen om kinderen te betrekken en te vermaken, en er zijn veel familievriendelijke opties beschikbaar.

3. Kan ik eten en drinken kopen bij het Kerstcircus Den Haag?

Ja, er zijn verschillende opties beschikbaar voor eten en drinken bij het Kerstcircus Den Haag. Er zijn verschillende kraampjes op het terrein waar u snacks, drankjes en warm eten kunt kopen. Deze worden verkocht tegen redelijke prijzen.

4. Moet ik speciale kleding dragen bij het Kerstcircus Den Haag?

Nee, er is geen dresscode voor het Kerstcircus Den Haag. Het is wel verstandig om rekening te houden met de weersomstandigheden, aangezien het een openluchttheater is. Het kan koud zijn, dus trek warme kleding aan als dat nodig is.

5. Moet ik van tevoren kaartjes kopen voor het Kerstcircus Den Haag?

Het is aan te raden om kaartjes van tevoren te kopen voor het Kerstcircus Den Haag om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van uw plekje in de show. Er kunnen kaartjes beschikbaar zijn aan de kassa op de dag van de show, maar deze zijn vaak duurder en het is niet gegarandeerd dat er nog kaartjes beschikbaar zijn.

6. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het Kerstcircus Den Haag?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij het Kerstcircus Den Haag. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt van het Zuiderparktheater waar u uw auto kunt parkeren. Let op de borden voor meer informatie over de beschikbare parkeerplaatsen en de tarieven.

Het Kerstcircus Den Haag is een geweldige manier om in de kerstsfeer te komen en om een magische ervaring te delen met uw gezin. Met verschillende kortingsmogelijkheden beschikbaar, kunt u genieten van deze spectaculaire show zonder dat het u een fortuin kost. Boek uw tickets vandaag nog en bereid u voor op een onvergetelijke show!

Meer informatie over kerst circus 2022 den haag vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel kerst circus 2022 den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 65 kerst circus 2022 den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *