Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 46 kim lian onderweg naar morgen Update

Top 46 kim lian onderweg naar morgen Update

Kim-Lian - Addicted (Official Audio)

kim lian onderweg naar morgen

Kim-Lian van der Meij is a bekende Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres van Indische afkomst. Ze is vooral bekend vanwege haar rol als ‘Suzanne van der Ploeg’ in de Nederlandse soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Maar naast acteren heeft ze ook een muziekcarrière, zo heeft ze verschillende albums uitgebracht en heeft ze deelgenomen aan Eurovisiesongfestival in 2003. Kim-Lian heeft naast haar carrière in de entertainmentindustrie ook een gezin, ze is getrouwd en heeft drie kinderen.

Kim-Lian werd op 1 oktober 1980 geboren in Nederland. Op jonge leeftijd begon ze al met dansen en zingen. Ze was lid van een dansgroep en heeft op haar 12e een platencontract bij WEA Records getekend. Hierdoor heeft ze een aantal nummers uitgebracht en heeft ze ook een rol gekregen in de musical ‘The Sound of Music’. Dit was haar eerste stap in de entertainmentindustrie.

Later heeft Kim-Lian ook rollen gehad in de musicals ‘Doornroosje’ en ‘Kuifje: de Zonnetempel’. Maar haar doorbraak kwam pas in 1998 toen ze een rol kreeg in de Nederlandse soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Hierin speelde ze de rol van ‘Suzanne van der Ploeg’. Dit was een belangrijke rol in de serie en ze heeft deze rol dan ook vier jaar lang gespeeld. Hierdoor werd ze een bekende Nederlander en begon ze ook met presenteren.

Kim-Lian heeft verschillende programma’s gepresenteerd, zoals ‘Idols’, ‘Sterren Dansen op het IJs’ en ‘Popstars’. Ook heeft ze in verschillende andere televisieseries en films gespeeld, zoals ‘Costa!’, ‘K3 en het ijsprinsesje’ en ‘Zoop in Afrika’. In 2005 heeft ze zelfs haar eigen televisieprogramma gekregen, genaamd ‘Kim-Lian op weg naar Eurovisie’. Hierin werd ze gevolgd terwijl ze zich voorbereidde op haar deelname aan het Eurovisiesongfestival.

Muziekcarrière

Naast acteren heeft Kim-Lian dus ook een muziekcarrière. In 2003 heeft ze deelgenomen aan het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Without You’. Dit nummer heeft de 23e plaats bereikt. In datzelfde jaar heeft ze ook haar album ‘Balance’ uitgebracht. Dit album bevat nummers in verschillende talen, zoals Nederlands, Engels en Spaans. Het album was redelijk succesvol en ze heeft een aantal prijzen gewonnen, zoals een TMF Award en een Edison.

In 2006 heeft Kim-Lian ook een kinderalbum uitgebracht, genaamd ‘Op Reis’. Dit album bevat zelfgeschreven nummers die vooral gericht zijn op kinderen. Het album was erg succesvol en ze heeft hiervoor ook een prijs gewonnen, namelijk een Zilveren Harp. Later heeft ze ook nog een aantal andere albums uitgebracht, zoals ‘Just Do It!’ in 2010 en ‘GROOTS’ in 2015.

Faqs

1. Wanneer begon Kim-Lian met haar carrière in de entertainmentindustrie?
Kim-Lian begon op jonge leeftijd al met dansen en zingen. Ze was lid van een dansgroep en heeft op haar 12e een platencontract bij WEA Records getekend. Hierdoor heeft ze een aantal nummers uitgebracht en heeft ze ook een rol gekregen in de musical ‘The Sound of Music’. Dit was haar eerste stap in de entertainmentindustrie.

2. Wat is de rol die Kim-Lian heeft gespeeld in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’?
Kim-Lian speelde de rol van ‘Suzanne van der Ploeg’ in de Nederlandse soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Dit was een belangrijke rol in de serie en ze heeft deze rol dan ook vier jaar lang gespeeld. Hierdoor werd ze een bekende Nederlander en begon ze ook met presenteren.

3. Welke programma’s heeft Kim-Lian gepresenteerd?
Kim-Lian heeft verschillende programma’s gepresenteerd, zoals ‘Idols’, ‘Sterren Dansen op het IJs’ en ‘Popstars’. Ook heeft ze in verschillende andere televisieseries en films gespeeld, zoals ‘Costa!’, ‘K3 en het ijsprinsesje’ en ‘Zoop in Afrika’. In 2005 heeft ze zelfs haar eigen televisieprogramma gekregen, genaamd ‘Kim-Lian op weg naar Eurovisie’. Hierin werd ze gevolgd terwijl ze zich voorbereidde op haar deelname aan het Eurovisiesongfestival.

4. Welke prijzen heeft Kim-Lian gewonnen voor haar muziekcarrière?
Kim-Lian heeft een aantal prijzen gewonnen, zoals een TMF Award en een Edison voor haar album ‘Balance’ in 2003 en een Zilveren Harp voor haar kinderalbum ‘Op Reis’ in 2006.

5. Hoeveel kinderen heeft Kim-Lian?
Kim-Lian is getrouwd en heeft drie kinderen.

Conclusie

Kim-Lian van der Meij is een bekende Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres. Op jonge leeftijd begon ze al met dansen en zingen en heeft ze later haar doorbraak gekregen in de Nederlandse soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Naast acteren heeft ze ook een muziekcarrière en heeft ze verschillende albums uitgebracht en heeft ze deelgenomen aan Eurovisiesongfestival in 2003. Kim-Lian heeft naast haar carrière in de entertainmentindustrie ook een gezin, ze is getrouwd en heeft drie kinderen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: kim-lian van der meij gescheiden, kim-lian en kees van der spek, kim-lian van der meij films en tv-programma’s, kim-lian motor, kim-lian van der meij dochter, kim-lian moeder, wie zijn de ouders van kim-lian van der meij, kim-lian kinderen

Bekijk de video over “kim lian onderweg naar morgen”

Kim-Lian – Addicted (Official Audio)

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan kim lian onderweg naar morgen

Kim-Lian - Addicted (Official Audio)
Kim-Lian – Addicted (Official Audio)

kim-lian van der meij gescheiden

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

kim-lian en kees van der spek

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Meer informatie over kim lian onderweg naar morgen vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel kim lian onderweg naar morgen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 19 kim lian onderweg naar morgen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *