Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Kim Lian van der Meij bloot: Het verhaal achter haar gewaagde fotoshoot

Kim Lian van der Meij bloot: Het verhaal achter haar gewaagde fotoshoot

Kim-Lian van der Meij Mini-Playbackshow Kim Wilde

kim lian van der meij bloot

Kim-Lian van der Meij Bloot: Wie Is Ze?

Kim-Lian van der Meij is een Nederlandse presentatrice, zangeres, actrice en danseres. Ze werd geboren op 1 oktober 1980 in Beverwijk en groeide op in Alkmaar. Haar ouders zijn Nederlands-Indische en hebben in de jaren 70 in Indonesië gewoond. Kim-Lian heeft één zusje en één broer.

Van jongs af aan wist Kim-Lian dat ze artiest wilde worden. Ze begon op vijfjarige leeftijd met dansen en kreeg al snel de smaak te pakken. Al snel daarna begon ze ook te zingen en acteren.

Carrière als danseres

Kim-Lian begon haar carrière als danseres toen ze elf jaar oud was. Ze volgde lessen op het Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam en trad op in diverse theatervoorstellingen. Daarnaast volgde ze danslessen bij Dance Works Rotterdam en Alkmaar. Op zestienjarige leeftijd werd ze toegelaten tot de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waar ze een opleiding tot musicalactrice en danseres volgde.

In 1999 deed Kim-Lian mee aan het RTL 4-programma ‘So You Wanna Be a Popstar’. Hoewel ze niet won, kreeg ze door het programma wel meer naamsbekendheid. Haar doorbraak als danseres kwam echter pas in 2001, toen ze meedeed aan de Nederlandse versie van ‘Starmaker’. In dat programma werd een boyband samengesteld, die bestond uit vijf jongens en één meisje: Kim-Lian. Met Starmaker scoorde ze een aantal hits in Nederland en België, waaronder ‘Damn (I Think I Love You)’.

Carrière als presentatrice

In 2002 begon Kim-Lian ook te werken als presentatrice. Ze presenteerde het kinderprogramma ‘Fox Kids’ en later ‘Jetix’. Daarnaast was ze te zien als jongerenreporter bij het programma ‘Hart van Nederland’. In 2003 won ze de Kids Choice Award voor beste kinderpresentatrice.

In 2005 maakte Kim-Lian de overstap naar de AVRO. Hier presenteerde ze diverse programma’s, waaronder ‘Jong@AVRO’, ‘Op Zoek Naar Evita’ en ‘Op Zoek Naar Joseph’. Verder was ze te zien als presentatrice van het Junior Eurovisie Songfestival.

Carrière als zangeres en actrice

Naast haar werk als danseres en presentatrice begon Kim-Lian in 2003 ook met zingen. Ze bracht haar eerste single, ‘Teenage Superstar’, uit en scoorde hiermee haar eerste hit in Nederland en België. In de jaren daarna bracht ze diverse albums en singles uit. Haar grootste hits zijn ‘Dit Pakt Niemand Ons Meer Af’ en ‘Calypso’.

Kim-Lian heeft ook enkele rollen gehad in musicals en films. In 2012 speelde ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de musical ‘Pippi Langkous’. Verder speelde ze kleine rollen in onder andere ‘Costa!’ en ‘Charlie’s Angels’.

Privéleven

In 2003 trouwde Kim-Lian met Daniel Gibson. Samen hebben ze drie kinderen: Ronja, William en Benjamin. Het gezin woont in Eindhoven.

Veelgestelde vragen

Wie is Kim-Lian van der Meij?

Kim-Lian van der Meij is een Nederlandse presentatrice, zangeres, actrice en danseres. Ze werd geboren op 1 oktober 1980 in Beverwijk en groeide op in Alkmaar. Ze is bekend van programma’s als ‘Op Zoek Naar Joseph’ en ‘Junior Eurovisie Songfestival’.

Hoe oud is Kim-Lian van der Meij?

Kim-Lian van der Meij is geboren op 1 oktober 1980. Ze is dus nu (2021) 40 jaar oud.

Welke programma’s heeft Kim-Lian van der Meij gepresenteerd?

Kim-Lian van der Meij heeft onder andere gepresenteerd: ‘Fox Kids’, ‘Jetix’, ‘Hart van Nederland’, ‘Jong@AVRO’, ‘Op Zoek Naar Evita’, ‘Op Zoek Naar Joseph’ en het Junior Eurovisie Songfestival.

Wat zijn de grootste hits van Kim-Lian van der Meij?

De grootste hits van Kim-Lian van der Meij zijn ‘Dit Pakt Niemand Ons Meer Af’ en ‘Calypso’.

Met wie is Kim-Lian van der Meij getrouwd?

Kim-Lian van der Meij is getrouwd met Daniel Gibson.

Hoeveel kinderen heeft Kim-Lian van der Meij?

Kim-Lian van der Meij heeft drie kinderen: Ronja, William en Benjamin.

Waar woont Kim-Lian van der Meij?

Kim-Lian van der Meij woont in Eindhoven.

Conclusie

Kim-Lian van der Meij is een veelzijdige Nederlandse artieste. Ze heeft in haar carrière als danseres, presentatrice, zangeres en actrice veel bereikt en heeft hierdoor veel naamsbekendheid gekregen. Ze is onder andere bekend van programma’s als ‘Op Zoek Naar Joseph’ en het Junior Eurovisie Songfestival en heeft diverse hits gescoord. Kim-Lian woont samen met haar man Daniel Gibson en hun drie kinderen in Eindhoven.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “kim lian van der meij bloot”

Kim-Lian van der Meij Mini-Playbackshow Kim Wilde

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan kim lian van der meij bloot

Kim-Lian van der Meij Mini-Playbackshow Kim Wilde
Kim-Lian van der Meij Mini-Playbackshow Kim Wilde

Meer informatie over kim lian van der meij bloot vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel kim lian van der meij bloot. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 86 kim lian van der meij bloot

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *