Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 68 laatste nieuws emmer compascuum Update

Top 68 laatste nieuws emmer compascuum Update

Meer bewakingspersoneel tegen agressie en geweld op en rond spoor: NS trekt de portemonnee

laatste nieuws emmer compascuum

Laatste Nieuws Emmer-Compascuum – alles wat je moet weten

Emmer-Compascuum is een dorp in de Nederlandse provincie Drenthe. Het dorp is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft veel nieuws te melden. Hier vind je het laatste nieuws en alle feiten die je moet weten over Emmer-Compascuum.

Grote brand in Emmer-Compascuum

Op vrijdagavond 7 mei 2021 brak er een grote brand uit in Emmer-Compascuum. Het vuur woedde in een bedrijfspand aan de Oosterwijk WZ. De brand verspreidde zich snel en veroorzaakte veel schade.

De brandweer was met meerdere bluswagens en een hoogwerker aanwezig om het vuur te blussen. Rond 21.00 uur was de brand onder controle en konden de brandweerlieden weer terugkeren naar de kazerne. Er zijn geen gewonden gevallen.

Er is nog geen duidelijkheid over de oorzaak van de brand. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Opening nieuw gezondheidscentrum

Op 1 mei 2021 opende het nieuwe gezondheidscentrum in Emmer-Compascuum zijn deuren. Het gezondheidscentrum is gevestigd aan de Kanaal A NZ en biedt onder andere huisartsenzorg, fysiotherapie en psychologische hulp.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is volledig ingericht om patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het nieuwe gezondheidscentrum is een aanwinst voor Emmer-Compascuum en omgeving.

Nieuwe woningen in Emmer-Compascuum

Emmer-Compascuum is de laatste jaren sterk gegroeid. Er is dan ook veel behoefte aan nieuwe woningen. In 2020 zijn er meerdere nieuwbouwprojecten gestart in Emmer-Compascuum.

Zo zijn er woningen gebouwd aan de Ervenweg, de Weerdingerkanaal ZZ en de Meidoornstraat. Ook zijn er nieuwe woningen gebouwd aan de Kruisstraat. Deze woningen zijn zeer gewild en waren snel verkocht.

Emmer-Compascuum is een fijn dorp om in te wonen. Er is veel groen, rust en ruimte. De nieuwbouwwoningen zijn van hoge kwaliteit en bieden veel comfort.

Verbouwing supermarkt

De supermarkt aan de Kanaal A NZ in Emmer-Compascuum wordt verbouwd. De verbouwing start op 17 mei en duurt enkele weken. De winkel blijft tijdens de verbouwing gewoon open.

De supermarkt wordt volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Er komen meer producten in de schappen te liggen en de winkelindeling wordt verbeterd. Ook wordt het interieur vernieuwd en krijgt de winkel een frisse uitstraling.

De verbouwing van de supermarkt is een goede ontwikkeling voor Emmer-Compascuum. De vernieuwde supermarkt biedt meer keuze en comfort voor de inwoners van het dorp.

FAQs – Veelgestelde vragen over Emmer-Compascuum

1. Waar ligt Emmer-Compascuum?

Emmer-Compascuum ligt in de Nederlandse provincie Drenthe, in de gemeente Emmen. Het dorp ligt in het uiterste zuidoosten van de provincie, tegen de provincie Groningen aan.

2. Hoeveel inwoners heeft Emmer-Compascuum?

Emmer-Compascuum heeft ongeveer 5.000 inwoners. Het dorp groeit gestaag door de bouw van nieuwe woningen.

3. Wat is er te doen in Emmer-Compascuum?

Emmer-Compascuum is een rustig dorp waar veel groen is. In de omgeving van het dorp kan je wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Ook is er een jaarlijks terugkerend festival in Emmer-Compascuum, het Full Color Festival.

4. Wat is het Full Color Festival?

Het Full Color Festival is een jaarlijks terugkerend evenement in Emmer-Compascuum. Het festival vindt plaats in augustus en staat in het teken van muziek, dans, eten en drinken. Het festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit de regio.

5. Waar kan ik woningen in Emmer-Compascuum vinden?

Er zijn verschillende makelaars actief in Emmer-Compascuum die woningen aanbieden. Ook kan je via Funda op zoek gaan naar woningen in het dorp. Houd er rekening mee dat er veel vraag is naar woningen in Emmer-Compascuum en dat de prijzen hoog kunnen liggen.

6. Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Emmer-Compascuum?

Emmer-Compascuum is geen toeristisch dorp. Er zijn wel enkele bezienswaardigheden, zoals de korenmolen De Dikkert en het oorlogsmonument aan de Kanaal A NZ. Ook zijn er in de omgeving van Emmer-Compascuum meerdere interessante plaatsen te bezoeken, zoals Wildlands Adventure Zoo in Emmen en het Veenpark in Barger-Compascuum.

Tot slot

Emmer-Compascuum is een dorp in opkomst. Er gebeurt veel nieuws en het dorp is sterk in ontwikkeling. Het nieuwe gezondheidscentrum, de nieuwbouwwoningen en de verbouwde supermarkt zijn enkele voorbeelden van positieve ontwikkelingen in Emmer-Compascuum. Ben je op zoek naar rust, ruimte en groen? Dan is Emmer-Compascuum zeker een bezoekje waard.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: ongeluk emmer-compascuum vandaag, p2000 emmer-compascuum, politie emmer-compascuum, 112 emmer-compascuum, trauma emmer-compascuum, auto ongeluk emmer-compascuum, 112 drimble emmer-compascuum, achtervolging emmer-compascuum

Bekijk de video over “laatste nieuws emmer compascuum”

Meer bewakingspersoneel tegen agressie en geweld op en rond spoor: NS trekt de portemonnee

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan laatste nieuws emmer compascuum

Meer bewakingspersoneel tegen agressie en geweld op en rond spoor: NS trekt de portemonnee
Meer bewakingspersoneel tegen agressie en geweld op en rond spoor: NS trekt de portemonnee

ongeluk emmer-compascuum vandaag

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

p2000 emmer-compascuum

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Meer informatie over laatste nieuws emmer compascuum vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel laatste nieuws emmer compascuum. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 12 laatste nieuws emmer compascuum

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *