Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 65 laatste transfernieuws pec zwolle Update

Top 65 laatste transfernieuws pec zwolle Update

Emigrerende boeren: 4 gezinnen die Nederland verlieten | RTV Oost

laatste transfernieuws pec zwolle

Laatste Transfernieuws PEC Zwolle

Met het nieuwe voetbalseizoen in het vooruitzicht is het voor voetbalclubs van belang om de spelersselectie op orde te hebben. Zo ook voor PEC Zwolle, de voetbalclub uit Zwolle die uitkomt in de Eredivisie. In dit artikel geven we een overzicht van het laatste transfernieuws van PEC Zwolle en wat dit betekent voor het nieuwe seizoen.

Nieuwe spelers

PEC Zwolle heeft de afgelopen periode niet stilgezeten en heeft diverse nieuwe spelers binnengehaald. Zo kreeg de club de beschikking over het Belgische talent Jesper Daland. De 20-jarige verdediger is afkomstig van Club Brugge en heeft een contract getekend voor drie jaar.

Ook kwam de 20-jarige aanvaller Eliano Reijnders over van AZ. Reijnders tekende een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen. Hij kwam in totaal tot drie optredens in het eerste elftal van AZ.

PEC Zwolle versterkte zich daarnaast met de ervaren Gervane Kastaneer. De 25-jarige aanvaller komt over van ADO Den Haag en tekende een contract voor drie seizoenen. Kastaneer speelde eerder bij onder meer FC Eindhoven, PSV en NAC Breda.

Ook Rico Strieder maakte de overstap naar PEC Zwolle. De 28-jarige Duitse middenvelder speelde voorheen voor onder meer FC Utrecht en FC Darmstadt en tekende bij PEC een contract voor twee seizoenen.

Verlengingen

PEC Zwolle heeft naast nieuwe spelers ook contracten verlengd met bestaande spelers. Zo tekende de 21-jarige Yuta Nakayama een nieuw contract bij de club. De Japanse verdediger is een vaste waarde in het elftal en tekende bij tot medio 2023.

Ook verlengde PEC Zwolle het contract van doelman Xavier Mous. De 25-jarige keeper kwam afgelopen seizoen over van Cambuur en maakte een sterke indruk. Hij tekende bij tot medio 2023.

Ook Ouasim Bouy tekende bij tot 2022. De middenvelder werd in het afgelopen seizoen gehuurd van Leeds United en maakte een goede indruk in Zwolle.

Vertrekkende spelers

Naast nieuwe spelers en contractverlengingen zijn er ook spelers die de club verlaten. Zo keert Pelle Clement terug naar zijn oude club Reading FC. De 24-jarige middenvelder kwam in totaal tot 51 wedstrijden voor PEC Zwolle en scoorde daarin 5 keer.

Ook verhuist verdediger Etiënne Reijnen naar Cyprus. De 33-jarige verdediger had nog een contract voor een seizoen, maar gaat nu aan de slag bij de Cypriotische club Pafos FC.

Verwachtingen

Met de nieuwe aanwinsten en contractverlengingen heeft PEC Zwolle een selectie samengesteld die moet gaan strijden om de middenmoot in de Eredivisie. De club wil zich graag weer mengen in de strijd om de play-offs om Europees voetbal, iets wat in het afgelopen seizoen niet lukte.

PEC Zwolle heeft met John Stegeman een trainer aan het roer die bekendstaat om zijn aanvallende spelopvatting. De club wil met verzorgd voetbal de tegenstanders bestrijden en de eigen supporters vermaken.

FAQs

Wat is het laatste transfernieuws van PEC Zwolle?
PEC Zwolle heeft diverse nieuwe spelers binnengehaald, waaronder Jesper Daland, Eliano Reijnders, Gervane Kastaneer en Rico Strieder. Ook zijn er contractverlengingen afgesloten met Yuta Nakayama, Xavier Mous en Ouasim Bouy.

Welke spelers hebben PEC Zwolle verlaten?
Pelle Clement vertrekt naar zijn oude club Reading FC en Etiënne Reijnen gaat aan de slag bij Pafos FC in Cyprus.

Wat zijn de verwachtingen voor PEC Zwolle komend seizoen?
PEC Zwolle wil graag meestrijden om de play-offs om Europees voetbal en heeft met John Stegeman een coach die bekendstaat om zijn aanvallende spelopvatting. De club wil verzorgd voetbal spelen en de supporters vermaken.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: forza pec zwolle, pec zwolle nieuws, pec zwolle jeugd, matchfixing pec zwolle, pec zwolle live, pec zwolle opstelling, onrust pec zwolle, vi pec zwolle

Bekijk de video over “laatste transfernieuws pec zwolle”

Emigrerende boeren: 4 gezinnen die Nederland verlieten | RTV Oost

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan laatste transfernieuws pec zwolle

Emigrerende boeren: 4 gezinnen die Nederland verlieten | RTV Oost
Emigrerende boeren: 4 gezinnen die Nederland verlieten | RTV Oost

forza pec zwolle

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

pec zwolle nieuws

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Meer informatie over laatste transfernieuws pec zwolle vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel laatste transfernieuws pec zwolle. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 51 laatste transfernieuws pec zwolle

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *