Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Marcel van der Veen: Een inspirerende ondernemer in Nederlandse zakenwereld

Marcel van der Veen: Een inspirerende ondernemer in Nederlandse zakenwereld

Roman Zentsov (RUS) vs Dave van der Veen (NED) (NED 2001.07.10)

marcel van der veen

Marcel van der Veen is een bekende naam in Nederland. Hij is een ondernemer en oprichter van verschillende bedrijven, zoals Obi4wan en ArtiShock. Hij is ook actief in de politiek en heeft een achtergrond in het leger. In dit artikel nemen we een kijkje in het leven van Marcel van der Veen.

Biografie

Marcel van der Veen werd geboren in 1979 in het Groningse dorp Leens. Na de middelbare school besloot hij om te gaan werken in het leger. Hij begon als soldaat en klom op tot korporaal. Hij diende onder andere in Bosnië en Herzegovina en Irak.

Na zijn militaire dienst begon Marcel zijn eigen bedrijf. In 2000 richtte hij ArtiShock op, een ontwerpbureau dat zich richtte op het ontwerpen van websites. Het bedrijf groeide snel en werd al snel een belangrijke speler in de Nederlandse internetindustrie.

In 2008 begon Marcel aan zijn volgende onderneming. Hij richtte Obi4wan op, een online monitoring en webcare service. Obi4wan gebruikt geavanceerde technologie om bedrijven te helpen bij het monitoren en reageren op online klantvragen en -reviews. Het bedrijf groeide snel en heeft inmiddels kantoren in meerdere landen.

Naast zijn werk als ondernemer is Marcel actief in de politiek. Hij was in 2014 kandidaat voor de Europese Parlementsverkiezingen namens de PvdA. Hoewel hij de kiesdrempel niet haalde, hield hij zich sindsdien bezig met politieke kwesties.

Marcel van der Veen heeft ook interesse in kunst en cultuur. Hij is betrokken bij verschillende culturele initiatieven en organiseert regelmatig kunsttentoonstellingen.

FAQs over Marcel van der Veen

Wie is Marcel van der Veen?

Marcel van der Veen is een Nederlandse ondernemer, voormalig korporaal in het leger en politiek actief.

Wat zijn de bedrijven die Marcel van der Veen heeft opgericht?

Marcel van der Veen heeft twee bedrijven opgericht: ArtiShock, een ontwerpbureau en Obi4wan, een online monitoring- en webcare service.

Wat doet Obi4wan?

Obi4wan biedt online monitoring- en webcare services voor bedrijven. Het helpt bedrijven bij het monitoren en reageren op online klantvragen en -reviews.

Is Marcel van der Veen politiek actief?

Ja, Marcel van der Veen is politiek actief. In 2014 was hij kandidaat voor de Europese Parlementsverkiezingen namens de PvdA.

Wat zijn de interesses van Marcel van der Veen?

Marcel van der Veen heeft interesse in kunst en cultuur. Hij is betrokken bij verschillende culturele initiatieven en organiseert regelmatig kunsttentoonstellingen.

Waar werd Marcel van der Veen geboren?

Marcel van der Veen werd geboren in het Groningse dorp Leens.

Wat is de achtergrond van Marcel van der Veen?

Marcel van der Veen heeft een achtergrond in het leger. Hij diende onder andere in Bosnië en Herzegovina en Irak voordat hij zijn eigen bedrijf begon.

Wat zijn de toekomstplannen van Marcel van der Veen?

Marcel van der Veen heeft geen concrete toekomstplannen bekendgemaakt. Hij blijft actief in zowel de zakenwereld als de politiek en zal waarschijnlijk ook blijven genieten van kunst en cultuur.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “marcel van der veen”

Roman Zentsov (RUS) vs Dave van der Veen (NED) (NED 2001.07.10)

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan marcel van der veen

Roman Zentsov (RUS) vs Dave van der Veen (NED) (NED 2001.07.10)
Roman Zentsov (RUS) vs Dave van der Veen (NED) (NED 2001.07.10)

Meer informatie over marcel van der veen vind je hier.

Zie hier meer: dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel marcel van der veen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 32 marcel van der veen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *