Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Marjolein van den Berg: Van Horeca to Innovatieve Duurzame Verpakkingen

Marjolein van den Berg: Van Horeca to Innovatieve Duurzame Verpakkingen

Marjolein van den Berg- cover van John Legend  - All of me

marjolein van den berg

Marjolein van den Berg is een gepassioneerde en ervaren ondernemer, consultant en coach. Ze heeft een achtergrond in zowel bedrijfskunde als psychologie, en heeft haar expertise en vaardigheden in verschillende functies en sectoren ontwikkeld. Ze heeft gewerkt met grote en kleine organisaties, startups, overheidsinstanties, non-profitorganisaties en individuele klanten, en heeft hen geholpen hun doelen te bereiken en hun potentieel te realiseren.

Van den Berg is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft al op jonge leeftijd besloten dat ze haar eigen pad wilde volgen. Na het afronden van haar studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, begon ze haar carrière in de marketing en sales bij een multinational. Daar ontwikkelde ze haar strategische, analytische en communicatieve vaardigheden, en leerde ze hoe ze grootschalige projecten en campagnes kon leiden en resultaten kon behalen.

Na enkele jaren in de corporate wereld, realiseerde Van den Berg zich dat ze meer vervulling en betekenis wilde vinden in haar werk. Ze besloot om een ​​Master in Psychologie te volgen aan de Universiteit Leiden, om haar begrip van menselijk gedrag en motivatie te verdiepen en haar expertise en vaardigheden te verbreden.

Na het behalen van haar diploma maakte Van den Berg de stap om haar eigen onderneming te starten, gericht op het leveren van consultancy- en coachingsdiensten aan organisaties en individuele klanten. Ze richtte ook de non-profitorganisatie The Soul of Amsterdam op, die zich richt op het verbeteren van de mentale gezondheid en welzijn van de lokale bevolking.

Inmiddels heeft Van den Berg meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer, consultant en coach, en heeft ze een indrukwekkende lijst van klanten en projecten opgebouwd. Ze heeft gewerkt met multinationals zoals Philips, KLM en Volkswagen, en met startups en scale-ups in de technologie-, financiële en sociale sector. Ze heeft ook individuele klanten geholpen bij het verbeteren van hun leiderschap, persoonlijke effectiviteit, carrièreontwikkeling en levenskwaliteit.

Van den Berg is een veelgevraagd spreker en trainer, en heeft presentaties gegeven op verschillende internationale conferenties en evenementen. Ze wordt gewaardeerd om haar heldere, inspirerende en praktische benadering van complexe en uitdagende vraagstukken, en haar vermogen om mensen en teams te motiveren en te richten op hun doelen.

Van den Berg is ook lid van verschillende professionele netwerken en organisaties, waaronder de Dutch Association of Coaching & Counseling en de International Positive Psychology Association. Ze is geïnspireerd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van positieve psychologie, neurowetenschappen en gedragsverandering, en past deze kennis toe in haar werk met klanten.

FAQs

Wat zijn de belangrijkste diensten die Marjolein van den Berg aanbiedt aan organisaties en individuele klanten?

Marjolein van den Berg biedt een breed scala aan consultancy- en coachingsdiensten aan, gericht op het helpen van klanten bij het realiseren van hun doelen en het ontwikkelen van hun potentieel. Haar diensten zijn onder meer:

– Strategisch advies en begeleiding bij verandering en groei voor organisaties.
– Persoonlijke coaching en leiderschapsontwikkeling voor individuen.
– Teamcoaching en training gericht op het verbeteren van samenwerking en prestaties.
– Mentale en emotionele coaching gericht op het vergroten van welzijn en veerkracht.
– Inspirerende en praktische presentaties en workshops over verschillende onderwerpen.

Met welk type klanten heeft Marjolein van den Berg gewerkt?

Marjolein van den Berg heeft gewerkt met een breed scala aan klanten, waaronder grote en kleine organisaties, startups, overheidsinstanties, non-profitorganisaties en individuele klanten. Haar klanten zijn afkomstig uit verschillende sectoren, waaronder technologie, financiën, sociale innovatie, onderwijs en gezondheidszorg.

Wat is The Soul of Amsterdam en welke rol speelt Marjolein van den Berg daarin?

The Soul of Amsterdam is een non-profitorganisatie die zich richt op het verbeteren van de mentale gezondheid en het welzijn van de lokale bevolking. De organisatie biedt verschillende programma’s en activiteiten aan, waaronder trainingen, workshops en coachingssessies.

Marjolein van den Berg is de oprichter en voorzitter van The Soul of Amsterdam en speelt een actieve rol in de ontwikkeling en uitvoering van de programma’s. Ze is gepassioneerd over het ondersteunen van mensen om hun volledige potentieel te bereiken en het creëren van een gezonde en veerkrachtige gemeenschap.

Wat zijn enkele van de belangrijkste prestaties en mijlpalen van Marjolein van den Berg?

Marjolein van den Berg heeft verschillende prestaties en mijlpalen bereikt in haar carrière als ondernemer, consultant en coach. Enkele van haar hoogtepunten zijn onder meer:

– Het bereiken van strategische en duurzame resultaten voor klanten zoals Philips, KLM en Volkswagen.
– Het starten en ontwikkelen van haar eigen succesvolle consultancy- en coachingbedrijf.
– Het oprichten en leiden van The Soul of Amsterdam, en het bieden van waardevolle programma’s en diensten aan de lokale gemeenschap.
– Het spreken en trainen op internationale conferenties en evenementen.

Wat zijn enkele van de belangrijkste principes en waarden van Marjolein van den Berg?

Marjolein van den Berg is een ondernemer en coach die toegewijd is aan het helpen van mensen om hun potentieel te realiseren en een betekenisvol leven te leiden. Enkele van haar belangrijkste principes en waarden zijn:

– Passie en purpose: ze gelooft dat mensen het meest succesvol en vervuld zijn wanneer ze doen wat ze graag doen en wat betekenis heeft voor hen.
– Authenticiteit en integriteit: ze streeft naar een open, eerlijke en respectvolle relatie met haar klanten en zet zich in voor de hoogste ethische normen.
– Veerkracht en welzijn: ze erkent de complexiteit en uitdagingen van het leven en moedigt mensen aan om veerkracht en welzijn te ontwikkelen om zich aan te passen en te gedijen in verschillende situaties.
– Groei en ontwikkeling: ze gelooft dat er altijd ruimte is voor groei en dat mensen de mogelijkheid hebben om zichzelf te ontwikkelen en hun potentieel te vergroten.

Marjolein van den Berg is een ervaren en gepassioneerde ondernemer, consultant en coach, die haar expertise en vaardigheden heeft ontwikkeld in verschillende functies en sectoren. Ze heeft een achtergrond in bedrijfskunde en psychologie en past de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe in haar werk met klanten. Ze biedt een breed scala aan consultancy- en coachingsdiensten aan, gericht op het helpen van klanten bij het realiseren van hun doelen en het ontwikkelen van hun potentieel. Ze is ook de oprichter en voorzitter van The Soul of Amsterdam, een non-profitorganisatie die zich richt op het verbeteren van de mentale gezondheid en het welzijn van de lokale bevolking. Ze is een veelgevraagd spreker en trainer en wordt gewaardeerd om haar inspirerende en praktische benadering van complexe en uitdagende vraagstukken.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “marjolein van den berg”

Marjolein van den Berg- cover van John Legend – All of me

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan marjolein van den berg

Marjolein van den Berg- cover van John Legend  - All of me
Marjolein van den Berg- cover van John Legend – All of me

Meer informatie over marjolein van den berg vind je hier.

Zie hier meer: dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel marjolein van den berg. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 96 marjolein van den berg

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *