Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Marlies van Muiswinkel’s Dochters: Een Kijkje in het Privéleven van de Comédienne

Marlies van Muiswinkel’s Dochters: Een Kijkje in het Privéleven van de Comédienne

  • bởi
Marlies van Muiswinkel (moeder van Lisa) over topadvocaat Bénédicte Ficq

marlies van muiswinkel dochter

Marlies van Muiswinkel is een bekende Nederlander. Ze is vooral bekend als dochter van de bekende cabaretier, schrijver en presentator Erik van Muiswinkel. Naast haar band met haar vader heeft Marlies zelf ook een interessante carrière. In dit artikel gaan we dieper in op wie Marlies van Muiswinkel is en wat ze doet.

Wie is Marlies van Muiswinkel?

Marlies van Muiswinkel is geboren op 27 september 1985 in Amsterdam. Zoals eerder vermeld is haar vader Erik van Muiswinkel bekend als cabaretier en schrijver. Marlies heeft twee broers, één oudere en één jongere. Sinds haar jeugd was Marlies al erg creatief en was ze altijd bezig met muziek en dans. Na haar middelbare school startte Marlies aan het conservatorium, waar ze fluit studeerde.

Na haar studie heeft Marlies meegewerkt aan diverse muziekprojecten en heeft ze als uitvoerend muzikant gewerkt. In 2013 bracht Marlies haar eerste popalbum uit genaamd ‘Yours Truly’. Dit album bevat nummers waar ze zelf de teksten voor heeft geschreven en waar ze zelf de muziek voor heeft gemaakt. Dit was voor Marlies een grote mijlpaal en sindsdien heeft ze niet stilgezeten.

Marlies van Muiswinkel als zangeres

Naast haar werk als muzikant, treedt Marlies van Muiswinkel ook op als zangeres. Haar kenmerkende stem en energieke optredens maken haar een populaire artiest in Nederland. In 2016 won ze de Amsterdamse Popprijs en in 2017 trad ze op bij de Popronde. Hierdoor heeft ze al op diverse podia in Nederland gestaan.

Marlies van Muiswinkel als presentatrice

Naast haar werk als zangeres en muzikant heeft Marlies van Muiswinkel ook ervaring als presentatrice. Zo presenteerde ze bijvoorbeeld het televisieprogramma ‘Gierige Gasten’ en ‘Alles voor de Club’ en was ze te zien in de RTL4-serie ‘Bluf’. Ook heeft ze als online presentatrice gewerkt voor onder andere Vice Nederland.

Marlies van Muiswinkel als creatief ondernemer

Marlies van Muiswinkel heeft ook ervaring als creatief ondernemer. Zo heeft ze haar eigen muziek- en evenementenbedrijf ‘MARLIES’. Hiermee organiseert ze evenementen en verzorgt ze muzikale optredens. Daarnaast geeft ze ook workshops en masterclasses op het gebied van muziek en creativiteit.

Veelgestelde vragen over Marlies van Muiswinkel

Wie is de vader van Marlies van Muiswinkel?

Marlies van Muiswinkel is de dochter van de bekende cabaretier, schrijver en presentator Erik van Muiswinkel.

Wat doet Marlies van Muiswinkel?

Marlies van Muiswinkel is een zangeres, muzikant, presentatrice en creatief ondernemer. Ze heeft onder andere haar eigen muziek- en evenementenbedrijf ‘MARLIES’.

Heeft Marlies van Muiswinkel een carrière als zangeres?

Ja, Marlies van Muiswinkel treedt op als zangeres en heeft in 2013 haar eerste popalbum ‘Yours Truly’ uitgebracht. Daarnaast heeft ze ook de Amsterdamse Popprijs gewonnen en op diverse podia opgetreden.

Waar heeft Marlies van Muiswinkel als presentatrice gewerkt?

Marlies van Muiswinkel heeft onder andere gewerkt als presentatrice voor de televisieprogramma’s ‘Gierige Gasten’ en ‘Alles voor de Club’ en als online presentatrice voor Vice Nederland.

Wat is het bedrijf ‘MARLIES’ van Marlies van Muiswinkel?

‘MARLIES’ is het eigen muziek- en evenementenbedrijf van Marlies van Muiswinkel. Hiermee organiseert ze evenementen, verzorgt ze muzikale optredens en geeft ze workshops en masterclasses op het gebied van muziek en creativiteit.

Conclusie

Marlies van Muiswinkel is een veelzijdige artiest met diverse talenten. Naast haar werk als muzikant en zangeres heeft ze ook ervaring als presentatrice en creatief ondernemer. Haar kenmerkende stem en energieke optredens maken haar populair in Nederland als artiest. Als je meer wilt weten over Marlies van Muiswinkel kun je haar volgen op haar social media kanalen en haar website bezoeken.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “marlies van muiswinkel dochter”

Marlies van Muiswinkel (moeder van Lisa) over topadvocaat Bénédicte Ficq

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan marlies van muiswinkel dochter

Marlies van Muiswinkel (moeder van Lisa) over topadvocaat Bénédicte Ficq
Marlies van Muiswinkel (moeder van Lisa) over topadvocaat Bénédicte Ficq

Meer informatie over marlies van muiswinkel dochter vind je hier.

Zie hier meer: dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel marlies van muiswinkel dochter. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 86 marlies van muiswinkel dochter

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *