Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Maxima en Willem Alexander stralen in New York

Maxima en Willem Alexander stralen in New York

Laatste dag Willem-Alexander en Maxima in New York

maxima en willem alexander new york

Maxima en Willem-Alexander New York: Het Koninklijk Paar brengt een officieel bezoek aan de Verenigde Naties

Het Koninklijk Paar, Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima bezochten de Verenigde Naties (VN) in New York, waar zij deelnamen aan de Algemene Vergadering en verschillende evenementen bijwoonden. Het was het derde bezoek van koningin Maxima, die actief betrokken is bij VN-werkzaamheden op het gebied van financiën en inclusieve financiering voor ontwikkeling. Het was het eerste officiële bezoek van koning Willem-Alexander aan de VN in New York.

Het Koninklijk Paar had verschillende ontmoetingen tijdens hun bezoek aan New York, waaronder met VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en de president van de Algemene Vergadering, Miroslav Lajčák. Ook hadden zij een ontmoeting met vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven die actief zijn in de Verenigde Staten, evenals met vertegenwoordigers van de Nederlandse gemeenschap in New York.

Tijdens hun bezoek aan de VN sprak Koningin Maxima tijdens een evenement over Inclusieve Financiering voor Ontwikkeling. Zij benadrukte dat de toegang tot financiële diensten een belangrijk instrument is om armoede te bestrijden en het economisch potentieel van mensen te bevorderen. Zij pleitte ook voor meer samenwerking tussen regeringen, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties om de toegang tot financiële diensten te vergroten en de duurzame ontwikkeling te bevorderen.

Koning Willem-Alexander sprak tijdens de Algemene Vergadering van de VN. Hij benadrukte de belangrijke rol die de VN speelt bij het bevorderen van vrede, veiligheid en duurzame ontwikkeling en riep op tot internationale samenwerking en dialoog om wereldwijde uitdagingen aan te pakken. Hij benadrukte ook het belang van de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling en de rol van Nederland bij de uitvoering van deze agenda.

In de dagen voorafgaand aan hun bezoek aan de VN, brachten het Koninklijk Paar ook een bezoek aan de Nasdaq Stock Exchange, waar zij de handelsdag openden en de gong luidde om de handel officieel te openen. Het Koninklijk Paar bezocht ook het Iconic New York Restaurant Eleven Madison Park, dat onlangs door World’s 50 Best Restaurants werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld.

FAQs

Wat was het doel van het bezoek van het Koninklijk Paar aan de Verenigde Naties?

Het Koninklijk Paar bezocht de Verenigde Naties om de Algemene Vergadering bij te wonen en om deel te nemen aan verschillende evenementen, waaronder een evenement over Inclusieve Financiering voor Ontwikkeling. Koning Willem-Alexander sprak tijdens de Algemene Vergadering over het belang van internationale samenwerking en dialoog en de rol van de VN bij het bevorderen van vrede, veiligheid en duurzame ontwikkeling.

Wat is Inclusieve Financiering voor Ontwikkeling?

Inclusieve financiering voor ontwikkeling heeft als doel om financiële diensten, zoals spaarrekeningen, leningen en verzekeringen, toegankelijk te maken voor mensen die in armoede leven, vooral in ontwikkelingslanden. Door toegang tot financiële diensten te bieden, kunnen mensen investeren in hun toekomst, ondernemingen opstarten en geld verdienen om hun levensonderhoud te verbeteren.

Wat is de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling?

De Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling is een gezamenlijke agenda van de Verenigde Naties die in 2015 werd aangenomen. Het heeft als doel om wereldwijd vrede en welvaart te bevorderen en om de planeet te beschermen. Het omvat 17 doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, zoals het uitbannen van armoede, het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van mensen en het beschermen van het milieu.

Wat is de rol van Nederland bij de uitvoering van de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling?

Nederland is actief betrokken bij de uitvoering van de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling, zowel op nationaal als internationaal niveau. De Nederlandse overheid heeft zich gecommitteerd aan de doelstellingen en werkt samen met partners uit het bedrijfsleven, de academische wereld, maatschappelijke organisaties en andere landen om de doelstellingen te bereiken. Nederland financiert ook verschillende internationale ontwikkelingsprogramma’s en is betrokken bij verschillende VN-organen die zich bezighouden met ontwikkeling.

Welke andere activiteiten had het Koninklijk Paar tijdens hun bezoek aan New York?

Het Koninklijk Paar opende de handelsdag op de Nasdaq Stock Exchange en bezocht het restaurant Eleven Madison Park, dat onlangs werd uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld door World’s 50 Best Restaurants. Ze hadden ook ontmoetingen met vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven die actief zijn in de Verenigde Staten en met vertegenwoordigers van de Nederlandse gemeenschap in New York.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “maxima en willem alexander new york”

Laatste dag Willem-Alexander en Maxima in New York

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan maxima en willem alexander new york

Laatste dag Willem-Alexander en Maxima in New York
Laatste dag Willem-Alexander en Maxima in New York

Meer informatie over maxima en willem alexander new york vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel maxima en willem alexander new york. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 75 maxima en willem alexander new york

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *