Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Menno, de nieuwe stem van The Voice of Holland

Menno, de nieuwe stem van The Voice of Holland

Menno Aben sing

menno the voice of holland

Menno Aben, beter bekend als Menno The Voice of Holland, is de winnaar van het achtste seizoen van het populaire Nederlandse zangprogramma The Voice of Holland. Als finalist van het team van coach Anouk wist hij de harten van het Nederlandse publiek te veroveren met zijn indrukwekkende stembereik en zijn charisma op het podium. In dit artikel zullen we wat meer informatie geven over Menno The Voice of Holland, zijn carrière en zijn toekomstplannen.

Wie is Menno The Voice of Holland?

Menno Aben werd geboren op 16 juli 1995 in het Brabantse dorpje Erp. Hij groeide op in een muzikale familie en begon op 8-jarige leeftijd met zingen. Als kind trad hij op bij lokale evenementen in de buurt en hij won meerdere keren de publieksprijs bij talentenjachten.

In 2015 deed Menno mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’, een talentenjacht voor volkszangers. Hierin wist hij ver te komen, maar hij viel uiteindelijk af in de halve finale. Dat was echter geen teleurstelling voor Menno, want hij realiseerde zich dat hij liever Nederlandstalige popmuziek wilde maken.

Een paar jaar later, in 2018, besloot Menno mee te doen aan The Voice of Holland. Hij koos voor coach Anouk omdat zij volgens hem de beste ‘coaching skills’ had. Met haar hulp bereikte hij de finale en uiteindelijk won hij het achtste seizoen van het populaire programma.

Carrière

Sinds zijn overwinning bij The Voice of Holland heeft Menno niet stilgezeten. Hij heeft een drukke agenda met diverse optredens in Nederland en hij werkt hard aan het schrijven en produceren van nieuwe muziek. In 2019 bracht hij zijn debuutsingle ‘Alles’ uit, een Nederlandstalig nummer over een gebroken hart. Het nummer werd goed ontvangen door het Nederlandse publiek en werd veel gedraaid op de Nederlandse radiozenders.

Naast zijn solocarrière is Menno ook actief als zanger van de Nederlandse band Q-Music The Party. Met deze band reist hij door heel Nederland om op te treden op feesten en evenementen. Ook heeft hij verschillende samenwerkingen op zijn naam staan, zoals een duet met zangeres Emma Heesters en een cover van het nummer ‘Toen Ik Je Zag’ van Antonie Kamerling voor de film ‘All Stars 2: Old Stars’.

Toekomstplannen

Menno The Voice of Holland heeft nog veel plannen voor de toekomst. Zo wil hij meer eigen muziek uitbrengen en zich blijven ontwikkelen als zanger en songwriter. Hij droomt ervan om ooit in een uitverkochte Ziggo Dome te staan en hij hoopt dat hij in de toekomst ook in het buitenland kan optreden.

Daarnaast is Menno ook bezig met zijn maatschappelijke carrière. Hij heeft een diploma als verpleegkundige en hij wil zich in de toekomst graag inzetten voor mensen met een beperking, bijvoorbeeld door middel van muziektherapie.

FAQs

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over Menno The Voice of Holland.

Hoe oud is Menno The Voice of Holland?

Menno Aben werd geboren op 16 juli 1995. Hij is momenteel 26 jaar oud.

Wat is de achtergrond van Menno The Voice of Holland?

Menno groeide op in een muzikale familie en begon op jonge leeftijd met zingen. Hij heeft meegedaan aan verschillende talentenjachten en in 2015 deed hij mee aan de SBS6-talentenjacht ‘Bloed, Zweet & Tranen’. In 2018 won hij het achtste seizoen van The Voice of Holland.

Wat voor muziek maakt Menno The Voice of Holland?

Menno maakt Nederlandstalige popmuziek. Zijn debuutsingle ‘Alles’ werd goed ontvangen door het Nederlandse publiek.

Met wie heeft Menno The Voice of Holland samengewerkt?

Menno heeft verschillende samenwerkingen op zijn naam staan, waaronder een duet met zangeres Emma Heesters en een cover van het nummer ‘Toen Ik Je Zag’ van Antonie Kamerling voor de film ‘All Stars 2: Old Stars’.

Wat zijn de toekomstplannen van Menno The Voice of Holland?

Menno wil meer eigen muziek uitbrengen en zich blijven ontwikkelen als zanger en songwriter. Hij hoopt ooit in een uitverkochte Ziggo Dome te staan en wil zich inzetten voor mensen met een beperking, bijvoorbeeld door middel van muziektherapie.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: the voice uk, the voice uk 2021, the voice uk judge sings, craig eddie the voice, the voice uk auditions, one chair turn voice winners, the voice uk i will always remember, the voice duets with coaches

Bekijk de video over “menno the voice of holland”

Menno Aben sing \”Make It Rain\” in The Blind Auditions of The Voice Holland 2019

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan menno the voice of holland

Menno Aben sing \
Menno Aben sing \”Make It Rain\” in The Blind Auditions of The Voice Holland 2019

the voice uk

The Voice UK: het talentenjachtprogramma dat talent uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk laat schitteren. Het programma heeft ondertussen al acht seizoenen op zijn naam staan en is nog steeds erg populair onder televisiekijkers. In dit artikel nemen we een kijkje achter de schermen van The Voice UK en bespreken we wat het programma zo succesvol maakt.

Wat is The Voice UK?

The Voice UK is een Brits televisieprogramma dat voor het eerst werd uitgezonden op 24 maart 2012 op BBC One. Het programma is een talentenjacht waarbij zangers strijden om de titel “The Voice UK” en een platencontract. Deelnemers treden op in de hoop om hun coach te imponeren. Het programma onderscheidt zich van andere talentenjachten door de “blind auditions”. Tijdens deze audities zitten de coaches met hun rug naar de artiesten en kunnen ze alleen op basis van hun stem beoordelen of ze het talent willen coachen. Als de coach zijn stoel omdraait, betekent het dat de artiest doorgaat naar de volgende ronde.

The Voice UK is gebaseerd op een Nederlands televisieprogramma genaamd The Voice of Holland. Het Nederlandse programma werd voor het eerst uitgezonden in september 2010 en was meteen een groot succes. The Voice of Holland werd verkocht aan meer dan 60 landen. The Voice UK werd geproduceerd door Wall to Wall en uitgezonden op BBC One. Ondertussen wordt het programma uitgezonden op ITV.

Wie zijn de coaches?

The Voice UK is vooral bekend om de bekende coaches die meedoen aan het programma. Over de jaren heen hebben er vele muzikale legendes plaatsgenomen in de draaiende stoelen. De huidige coaches zijn Olly Murs, Sir Tom Jones, will.i.am en Anne-Marie. De coaches zijn niet alleen verantwoordelijk voor het selecteren van hun eigen teams, maar ze coachen de deelnemers ook tijdens de verschillende rondes van het programma.

Elke coach heeft zijn eigen strategie om de beste talenten voor zijn of haar team te selecteren. Soms draaien de coaches zich om voor een deelnemer omdat ze een bijzondere stem hebben, terwijl andere keren de coaches draaien voor artiesten die niet noodzakelijk aansluiten bij hun muziekgenre, maar wel potentieel hebben.

Hoe wordt het programma beoordeeld?

The Voice UK is een enorm succesvol programma in het Verenigd Koninkrijk. Gemiddeld trekt het programma meer dan zeven miljoen kijkers per aflevering. Critics Choice Television Award nomineerde het programma voor het beste concurrentieprogramma in 2013 en ging uiteindelijk naar The Amazing Race. Het programma heeft ook verschillende National Television Awards gewonnen, waaronder die voor beste talentenjachtprogramma. In 2013 won het programma de Rose d’Or in de categorie “Beste competitieprogramma”.

Waarom is The Voice UK zo succesvol?

The Voice UK verschilt van andere talentenjachten door zijn focus op de stem, in tegenstelling tot het uiterlijk. Dit geeft deelnemers met minder zelfvertrouwen een kans om te laten zien wat ze in huis hebben. De “blind auditions” zorgen ervoor dat de coaches uitsluitend worden beoordeeld op basis van de zangkwaliteiten van de deelnemers.

Het talentniveau van deelnemers is ook vaak van hoog niveau. In plaats van op zoek te gaan naar soms “charismatische” kandidaten met middelmatige zangkwaliteiten, benaderen de coaches het programma met een breder scala aan muzikale persoonlijkheden. Dit betekent dat er meer diversiteit in het programma is. De coaches selecteren vaak deelnemers die passen bij hun muziekgenre en deze worden dan getraind in verschillende stijlen, waaronder jazz, rock, pop en country.

The Voice UK creëert ook een spannende kijkerervaring door de nadruk te leggen op de competitie tussen de deelnemers. De herschikking van de draaiende stoelen, de tweede kans ronde, de “steal” optie van coaches en de “knockout” ronde zijn allemaal momenten waarop deelnemers op de proef worden gesteld.

Hoe kunnen deelnemers zich aanmelden?

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor The Voice UK op de website van ITV. Het enige dat nodig is, is een video inzenden van de deelnemer terwijl ze zingen. De video moet minstens een minuut duren. Deelnemers krijgen vervolgens de kans om mee te doen aan de “blind auditions”. De productieprocedure bestaat uit verschillende rondes, waarvan de meeste niet op televisie worden getoond. Deelnemers moeten slagen voor auditierondes en stemtesten, naast andere criteria, voordat ze voor de coaches kunnen verschijnen.

FAQs

Wat is het verschil tussen The Voice UK en andere talentenjachten?

The Voice UK is anders dan andere talentenjachten omdat deelnemers worden beoordeeld op hun stem zonder dat de coaches hun uiterlijk kunnen zien. Dit geeft een bredere groep mensen de kans om deel te nemen. Deelnemers van verschillende muzikale achtergronden kunnen ook meedoen, omdat de coaches een gevarieerd team willen opbouwen.

Wie zijn de huidige coaches van The Voice UK?

De huidige coaches van The Voice UK zijn Olly Murs, Sir Tom Jones, will.i.am en Anne-Marie.

Hoe kunnen deelnemers zich aanmelden voor The Voice UK?

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor The Voice UK op de website van ITV. Ze moeten een video inzenden van henzelf terwijl ze zingen. Na verschillende rondes van auditie krijgen ze de kans om de coaches te ontmoeten tijdens de “blind auditions”.

Waarom is The Voice UK zo succesvol?

The Voice UK is zo succesvol omdat het de focus legt op de stemkwaliteit van de deelnemers. Dit betekent dat deelnemers met een brede muzikale achtergrond kunnen deelnemen. Ook zorgen de verschillende rondes ervoor dat de kijker geboeid blijft. Er is altijd een element van verrassing als een deelnemer de draaiende stoelen van de juryleden opent.

Conclusie

The Voice UK is een populaire talentenjacht die de focus legt op het ontdekken van talent. Deelnemers worden geselecteerd op hun stemkwaliteiten in plaats van hun uiterlijk. Dit geeft een breed scala aan muzikale persoonlijkheden de kans om hun talent te tonen. De show wordt gepresenteerd door Emma Willis en is ook niet zonder de legendarische coaches, zoals will.i.am en Sir Tom Jones. Het programma blijft ongelooflijk populair en trekt hoge kijkcijfers, waardoor we kunnen verwachten dat het programma nog vele seizoenen zal blijven bestaan.

the voice uk 2021

De Voice UK 2021 is begonnen en het belooft weer een spectaculair seizoen te worden. Het is het tiende seizoen van deze populaire talentenjacht en er zijn een heleboel veranderingen doorgevoerd.

In dit artikel lees je alles over de Voice UK 2021, inclusief de nieuwe opzet, de coaches, de talenten en de belangrijkste faq.

De nieuwe opzet
De grootste verandering in de Voice UK 2021 is de opzet van de liveshows. Deze zullen dit jaar in tweeën gesplitst worden. De eerste liveshow heet de Knockouts. Elke coach selecteert dan zes talenten om naar de Knockouts te gaan. Tijdens de Knockouts zullen de talenten gaan optreden en de coaches bepalen wie doorgaat naar de tweede liveshow, de Battles.

In de Battles zullen de talenten in tweetallen gaan zingen en een coach kiest wie er doorgaat naar de liveshows. Tijdens de liveshows zullen de talenten solo-optredens gaan verzorgen. Dit jaar zijn er vijf liveshows in plaats van vier, omdat er nog meer talenten dan vorig jaar door zijn gestuurd naar de knockouts.

De coaches
De coaches van de Voice UK 2021 zijn ook dit seizoen weer van hoog niveau. Er zijn vier coaches: Tom Jones, Olly Murs, Will.i.am en Anne-Marie. Tom Jones is al sinds het eerste seizoen van de partij en Anne-Marie maakt haar debuut. De dames Jennifer Hudson en Gwen Stefani vervullen dit seizoen geen rol als mentor. Dit betekent dat de vier coaches extra talenten moeten kiezen om de teams compleet te maken.

Tom Jones ontvangt dit seizoen het grootste aantal talenten, maar het is nog maar de vraag of hij de kampioen wordt. Will.i.am is enthousiast over alle talenten en denkt dat het dit seizoen het meest competitieve seizoen tot nu toe zal zijn. Anne-Marie geeft aan dat ze denkt de perfecte formule te hebben gevonden en Olly Murs is enthousiast over de competitie en de kwaliteit van de talenten dit jaar.

De talenten
De talenten van de Voice UK 2021 zijn van hoog niveau. Er zijn veel getalenteerde zangers dit seizoen en de coaches hebben dan ook een moeilijke taak om hun team compleet te maken. Hieronder een lijstje met een aantal talenten die dit seizoen de moeite waard zijn om in de gaten te houden:

– Grace Holden: zij is een jonge, getalenteerde zangeres uit West Yorkshire. Ze heeft een soulvolle stem, waarmee ze de coaches in de Blind Auditions heeft weten te overtuigen.
– Joe Topping: hij is een van de meest opvallende talenten dit seizoen. Hij heeft een unieke stem en hij weet een eigen draai te geven aan bekende nummers.
– Nadeem Levi: Nadeem is een singer-songwriter uit Birmingham en heeft een unieke stem.
– Okulaja: De zangeres, afkomstig uit Londen, is een muzikante die al bekend is bij Wil.i.am. Ze is bekend van haar act in de X Factor in 2012.
– Lauren Drew: de jonge zangeres uit Essex heeft een krachtige stem en excelleert zowel in up-tempo nummers als in ballads.
– Millie B: Millie is een uniek talent uit Kent. Ze is een éénvrouwsband en zingt zowel als rapper als gitarist.
– Doug Sure: Doug heeft een zachte, melodieuze stem en lijkt de favoriet te zijn van coach Tom Jones.

FAQ
1) Wanneer wordt de Voice UK 2021 uitgezonden?
De Voice UK 2021 wordt uitgezonden op zaterdag om 20:30 uur op ITV.

2) Hoe kan ik de Voice UK 2021 in Nederland bekijken?
De Voice UK 2021 wordt uitgezonden op de Britse televisiezender ITV, wat niet in Nederland te ontvangen is. Je kunt de Voice UK 2021 wel terugkijken via online streamingplatforms zoals Videoland en RTL XL.

3) Wie zijn de coaches in de Voice UK 2021?
De coaches van de Voice UK 2021 zijn Tom Jones, Olly Murs, Will.i.am en Anne-Marie.

4) Hoe werkt de nieuwe opzet van de Voice UK 2021?
Dit seizoen is er een nieuwe opzet bij de Voice UK. Er zijn twee liveshows: de Knockouts en de Battles. Tijdens de Knockouts zullen de talenten gaan optreden en de coaches bepalen wie doorgaat naar de tweede liveshow, de Battles. In de Battles zullen de talenten in tweetallen gaan zingen en een coach kiest wie er doorgaat naar de liveshows. Tijdens de liveshows zullen de talenten solo-optredens gaan verzorgen.

5) Wie zijn de talenten van de Voice UK 2021?
Er zijn veel getalenteerde zangers en zangeressen te zien in de Voice UK 2021. Enkele opvallende talenten zijn Grace Holden, Joe Topping, Nadeem Levi, Okulaja, Lauren Drew, Millie B en Doug Sure.

6) Hoeveel afleveringen zijn er bij de Voice UK 2021?
Dit seizoen zijn er vijf liveshows en twee Knockouts-afleveringen.

7) Wie won de Voice UK in voorgaande seizoenen?
Het eerste seizoen van de Voice UK werd gewonnen door Leanne Mitchell. In de jaren daarna zijn Jermain Jackman, Stevie McCrorie, Kevin Simm, Mo Adeniran, Ruti Olajugbagbe, Molly Hocking en Blessing Chitapa gekroond tot winnaar van de talentenjacht.

8) Hoe kan ik meedoen aan de Voice UK?
Als je mee wilt doen aan de Voice UK, kun je je inschrijven via de website van ITV. Je wordt dan uitgenodigd voor de audities, waar je voor de coaches zingt.

Kortom, de Voice UK 2021 is weer een seizoen om naar uit te kijken. Er zijn veel getalenteerde zangers en zangeressen en de nieuwe opzet zorgt voor extra spanning en competitie. De coaches, Tom Jones, Olly Murs, Will.i.am en Anne-Marie, hebben al laten weten dat ze enorm enthousiast zijn over de talenten die ze in hun team hebben en wie weet crownt één van hen zich wel tot de winnaar van dit seizoen.

Meer informatie over menno the voice of holland vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 591 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel menno the voice of holland. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 80 menno the voice of holland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *