Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Johannes Hendrikxstraat 5: Ontdek de Charme van Oss

Johannes Hendrikxstraat 5: Ontdek de Charme van Oss

Hoe staat u tegenover de Zoon van God? | 1 Johannes 5: 10 | Kand. V. S. van der Meer

johannes hendrikxstraat 5 oss

Johannes Hendrikxstraat 5 is een adres in Oss, een stad gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het adres staat bekend om verschillende redenen, waaronder de historische waarde van het gebouw en de nabijheid van verschillende belangrijke bezienswaardigheden en voorzieningen in de stad.

Geschiedenis van Johannes Hendrikxstraat 5

Het pand op Johannes Hendrikxstraat 5 dateert uit het begin van de twintigste eeuw en is gebouwd in een kenmerkende stijl van die tijd. Het gebouw diende oorspronkelijk als woonhuis, maar werd later omgezet tot kantoorruimte. De historische waarde van het gebouw heeft ervoor gezorgd dat het pand is aangewezen als een gemeentelijk monument, wat betekent dat het beschermd is tegen sloop en dat er beperkingen zijn op het doen van veranderingen aan de buitenkant en het publieke deel van het interieur.

De omgeving

Johannes Hendrikxstraat 5 ligt in het centrum van de stad Oss, op slechts enkele minuten afstand van belangrijke bezienswaardigheden en voorzieningen.

Musea: Een korte wandeling vanaf het adres brengt u naar verschillende musea in de stad, waaronder Museum Jan Cunen. Dit museum is bekend om zijn collectie moderne kunst en de geschiedenis van de stad Oss.

Winkels en restaurants: Johannes Hendrikxstraat 5 is ook gunstig gelegen ten opzichte van verschillende winkels en restaurants in het stadscentrum. De Bonkelaar is een buitenmarkt die op slechts een paar minuten lopen van het adres plaatsvindt. Er zijn ook tal van eetgelegenheden in het gebied, van cafés en pubs tot fastfood en restaurants.

Bibliotheken: Het stadskantoor van Oss, dat verschillende openbare bibliotheken omvat, is ongeveer 10 minuten lopen van Johannes Hendrikxstraat 5. Hier kunt u boeken lenen, lezen, studeren en meer te weten komen over de geschiedenis van de regio.

FAQ’s

Wat is de geschiedenis van het pand op Johannes Hendrikxstraat 5?

Het gebouw op Johannes Hendrikxstraat 5 dateert uit het begin van de twintigste eeuw en stond oorspronkelijk bekend als een woonhuis. Later werd het omgezet tot kantoorruimte en vanwege de historische waarde werd het pand uitgeroepen tot een gemeentelijk monument.

Wat is een gemeentelijk monument?

Een gemeentelijk monument is een gebouw of object dat van historische of culturele waarde is voor een bepaalde stad of gemeente en daarom beschermd is tegen sloop en eventuele veranderingen aan de buitenkant en publiek toegankelijk interieur.

Waarom is Johannes Hendrikxstraat 5 een belangrijk adres in Oss?

Het adres ligt in het centrum van de stad en op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden en voorzieningen, zoals musea, winkels, restaurants en bibliotheken. Bovendien heeft het gebouw zelf historische waarde vanwege zijn kenmerkende architectuur en de geschiedenis als woonhuis en later kantoorruimte.

Welke musea zijn er in de buurt van Johannes Hendrikxstraat 5?

Een korte wandeling van het adres brengt u naar Museum Jan Cunen, dat bekend staat om zijn collectie moderne kunst en de geschiedenis van de stad Oss. Andere musea zijn onder meer het Zomerpaleis, De Boterbloem en het Huis van de Burger.

Zijn er winkels in de buurt van Johannes Hendrikxstraat 5?

Ja, het adres ligt op loopafstand van verschillende winkelmogelijkheden, waaronder De Bonkelaar, een buitenmarkt met talrijke kraampjes. Daarnaast zijn er in het centrum van de stad tal van eetgelegenheden, variërend van cafés en pubs tot fastfood- en restaurants.

Kan ik parkeren in de buurt van Johannes Hendrikxstraat 5?

Er zijn verschillende openbare parkeerplaatsen aan de rand van de stad, maar parkeren in het centrum van Oss kan lastig zijn. Het openbaar vervoer is echter goed ontwikkeld en het is gemakkelijk om te reizen naar en van Johannes Hendrikxstraat 5 met de bus, trein of taxi.

Wat zijn de openingstijden van de bibliotheken in Oss?

De bibliotheek is overdag geopend van maandag tot en met zaterdag. Doordeweeks zijn de openingstijden 9 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds en op zaterdag is de bibliotheek geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 4 uur ‘s middags. Op zon- en feestdagen is de bibliotheek gesloten.

Hoe kom ik bij Johannes Hendrikxstraat 5?

Er zijn verschillende manieren om bij het adres te komen. U kunt met de trein of bus naar Oss reizen en vervolgens vanaf het station lopen of een taxi nemen naar Johannes Hendrikxstraat 5. Indien u met de auto komt, zijn er verschillende parkeermogelijkheden aan de rand van de stad.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “johannes hendrikxstraat 5 oss”

Hoe staat u tegenover de Zoon van God? | 1 Johannes 5: 10 | Kand. V. S. van der Meer

Zie meer informatie: dungcutrangdiem.net

Afbeeldingen gerelateerd aan johannes hendrikxstraat 5 oss

Hoe staat u tegenover de Zoon van God? | 1 Johannes 5: 10 | Kand. V. S. van der Meer
Hoe staat u tegenover de Zoon van God? | 1 Johannes 5: 10 | Kand. V. S. van der Meer

Meer informatie over johannes hendrikxstraat 5 oss vind je hier.

Zie hier meer: https://dungcutrangdiem.net/san-pham/hop-dung-dong-ho/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel johannes hendrikxstraat 5 oss. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 84 johannes hendrikxstraat 5 oss

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *